HeiLmasTer® Üye bence radyo yayını açsın bedavalardan söylesin böyle bir sesi pc de bulundurmak istemiyorum
HeiLmasTer® Üye arada kolayına geldiği ingilizce cümleleri söylüyo bende söylerimde gece gece bizimkiler uyanmasın
&&BERKAY&& Üye neyse ben kaçar çok uykum geldi yarın devam ederiz iyi gecelr herkeze rüyanızda beni görün akıllanın
HeiLmasTer® Üye zuhahahahaahahahah bune ya --------------- Ekleme --------------- &&BERKAY&&' Alıntı: neyse ben kaçar çok uykum geldi yarın devam ederiz iyi gecelr herkeze rüyanızda beni görün akıllanın Genişletmek için tıkla ... "herkese"
zuhahahahaahahahah bune ya --------------- Ekleme --------------- &&BERKAY&&' Alıntı: neyse ben kaçar çok uykum geldi yarın devam ederiz iyi gecelr herkeze rüyanızda beni görün akıllanın Genişletmek için tıkla ... "herkese"
&&BERKAY&& Üye ay seninkisi bülbül gibi --------------- Ekleme --------------- HeiLmasTer®' Alıntı: zuhahahahaahahahah bune ya --------------- Ekleme --------------- "herkese" Genişletmek için tıkla ... imzama bak
ay seninkisi bülbül gibi --------------- Ekleme --------------- HeiLmasTer®' Alıntı: zuhahahahaahahahah bune ya --------------- Ekleme --------------- "herkese" Genişletmek için tıkla ... imzama bak