&&BERKAY&& Üye minoo' Alıntı: Türkü dinliyorum canım hüzünlendim.nerdeyse annemi uykudan uyandırıp sarılacağım Genişletmek için tıkla ... hadi koş bi koşu uyandırmada nöp gel
minoo' Alıntı: Türkü dinliyorum canım hüzünlendim.nerdeyse annemi uykudan uyandırıp sarılacağım Genişletmek için tıkla ... hadi koş bi koşu uyandırmada nöp gel
minoo Üye &&BERKAY&&' Alıntı: hadi koş bi koşu uyandırmada nöp gel Genişletmek için tıkla ... o zaman da babam uyanır Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız şunu dinleyin bir.
&&BERKAY&&' Alıntı: hadi koş bi koşu uyandırmada nöp gel Genişletmek için tıkla ... o zaman da babam uyanır Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız şunu dinleyin bir.
&&BERKAY&& Üye HeiLmasTer®' Alıntı: emre aydın - hoşçakal ne hacı bide havalara giriyon Genişletmek için tıkla ... sun is up da sölerim hacı
HeiLmasTer®' Alıntı: emre aydın - hoşçakal ne hacı bide havalara giriyon Genişletmek için tıkla ... sun is up da sölerim hacı
HeiLmasTer® Üye minoo' Alıntı: istek yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla ... ya sende mi ses kayıdı alıyım mı