minoo Üye HeiLmasTer®' Alıntı: Değiştiriyim bare Genişletmek için tıkla ... iyi olur ya hepimiz Halit geldi sandık baksana
HeiLmasTer®' Alıntı: Değiştiriyim bare Genişletmek için tıkla ... iyi olur ya hepimiz Halit geldi sandık baksana
HeiLmasTer® Üye minoo' Alıntı: Ooof size cevap yetiştireceğim diye yordum kendimi yahu Ben gidip süt içeyim bari. Genişletmek için tıkla ... İyi edersin
minoo' Alıntı: Ooof size cevap yetiştireceğim diye yordum kendimi yahu Ben gidip süt içeyim bari. Genişletmek için tıkla ... İyi edersin
HeiLmasTer® Üye yasminoz' Alıntı: ya içinden geleni kullansın karışmayın...bir tek Halit mi kullanacak yani... Genişletmek için tıkla ... +1
yasminoz' Alıntı: ya içinden geleni kullansın karışmayın...bir tek Halit mi kullanacak yani... Genişletmek için tıkla ... +1
Burak Üye "Sahi nedir gençlerdeki bu lens merağı. Gözler de sahte olduktan sonra, insan neye bakıp inanmalı" Genişletmek için tıkla ... güzelmiş bu söz.
"Sahi nedir gençlerdeki bu lens merağı. Gözler de sahte olduktan sonra, insan neye bakıp inanmalı" Genişletmek için tıkla ... güzelmiş bu söz.