Burak Üye çok eski bir kızılderili atasözü derki çiniyagi çang çonk ... yani; ne varsa türk yapımı şeylerde var
çok eski bir kızılderili atasözü derki çiniyagi çang çonk ... yani; ne varsa türk yapımı şeylerde var
Revengeful Emekli Yönetici +13 ten ne beklersin.. Dur bakalım devam ediyo --------------- Ekleme --------------- Otobüs izlemek için mi reklam bekledik be
+13 ten ne beklersin.. Dur bakalım devam ediyo --------------- Ekleme --------------- Otobüs izlemek için mi reklam bekledik be
Burak Üye boşa bekledik lan reklamı --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Ceza evini izleyek Genişletmek için tıkla ... aynen o güzele benziyor
boşa bekledik lan reklamı --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Ceza evini izleyek Genişletmek için tıkla ... aynen o güzele benziyor
Burak Üye zaza' Alıntı: Kapattım ben tvyi yarın 7:00 de kalkıcam ne başladı Genişletmek için tıkla ... ölümcül silah. siverek'te çekilmiş.
zaza' Alıntı: Kapattım ben tvyi yarın 7:00 de kalkıcam ne başladı Genişletmek için tıkla ... ölümcül silah. siverek'te çekilmiş.
zaza Üye Hoşgeldin --------------- Ekleme --------------- Burak' Alıntı: ölümcül silah. siverek'te çekilmiş. Genişletmek için tıkla ... siverekte çekilse bende oynardım
Hoşgeldin --------------- Ekleme --------------- Burak' Alıntı: ölümcül silah. siverek'te çekilmiş. Genişletmek için tıkla ... siverekte çekilse bende oynardım