kol@j Üye minoo' Alıntı: Hoşgeldin ne olacak sezon bitti izledim izledim 3.sezonu bitirdim. şu an 4.sezon daha yok Genişletmek için tıkla ... emsal diziler var biri bitince biri başlıyor. üzülmeye ne hacet... --------------- Ekleme --------------- Starsley' Alıntı: günaydım abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: Günaydıın Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim sizleri sormalı...
minoo' Alıntı: Hoşgeldin ne olacak sezon bitti izledim izledim 3.sezonu bitirdim. şu an 4.sezon daha yok Genişletmek için tıkla ... emsal diziler var biri bitince biri başlıyor. üzülmeye ne hacet... --------------- Ekleme --------------- Starsley' Alıntı: günaydım abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: Günaydıın Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim sizleri sormalı...
kol@j Üye minoo' Alıntı: ben de iyi gibiyim,uykum var Genişletmek için tıkla ... ya insan sabaha kadar uyumayınca biraz uykusu oluyor.
minoo' Alıntı: ben de iyi gibiyim,uykum var Genişletmek için tıkla ... ya insan sabaha kadar uyumayınca biraz uykusu oluyor.
Reşwan Emekli Yönetici Hadi bakem kapanışı yapalım iyi sabahlar gelenlere cevap yazamayabilirler ama okurlar en azından. gececilerede iyi uykular.. görüşürüz..
Hadi bakem kapanışı yapalım iyi sabahlar gelenlere cevap yazamayabilirler ama okurlar en azından. gececilerede iyi uykular.. görüşürüz..
zaza Üye Hoşbulduk nasılsın burak --------------- Ekleme --------------- Ne yapalım mert sıkıntıdan izliyoz As alperenn
Hoşbulduk nasılsın burak --------------- Ekleme --------------- Ne yapalım mert sıkıntıdan izliyoz As alperenn
zaza Üye Aha pot kırdık alperen abi bizden büyükmüş bizde asker arkadaşı gibi abi demedik kusura bakma