Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: ama ben gitmiyorum ki? Genişletmek için tıkla ... Ben çıkıyorum dediğimde böyle dedin. Biraz düşünürsek daha çıkma ben burdayim gibi bir anlam çıkabiliyor ortaya.
minoo' Alıntı: ama ben gitmiyorum ki? Genişletmek için tıkla ... Ben çıkıyorum dediğimde böyle dedin. Biraz düşünürsek daha çıkma ben burdayim gibi bir anlam çıkabiliyor ortaya.
Revengeful Emekli Yönetici Gitmem duyacağımı duydum kalıyorum Eee daha daha nasılsın --------------- Ekleme --------------- Bak Avatarimin hosuna gitti dans ediyo
Gitmem duyacağımı duydum kalıyorum Eee daha daha nasılsın --------------- Ekleme --------------- Bak Avatarimin hosuna gitti dans ediyo
ALpeRenBuGRa Üye minoo' Alıntı: heh işte bak Alperen Abi geldi Genişletmek için tıkla ... Bir yere gitmedim bayadır buradayım. Forumda fink atıyorum Revengeful' Alıntı: Abi seni ozan abi çağırıyordu. Eee pınarım nerde kaldık Genişletmek için tıkla ... Kimi beni mi?
minoo' Alıntı: heh işte bak Alperen Abi geldi Genişletmek için tıkla ... Bir yere gitmedim bayadır buradayım. Forumda fink atıyorum Revengeful' Alıntı: Abi seni ozan abi çağırıyordu. Eee pınarım nerde kaldık Genişletmek için tıkla ... Kimi beni mi?