Revengeful Emekli Yönetici sonyerolsson' Alıntı: Ne konuştunuz Ata'yla Mert banada anlat Alacak verecek davasımı Genişletmek için tıkla ... Abi dış baskılar olmasa anlatirimda.. Tehditler alıyorum
sonyerolsson' Alıntı: Ne konuştunuz Ata'yla Mert banada anlat Alacak verecek davasımı Genişletmek için tıkla ... Abi dış baskılar olmasa anlatirimda.. Tehditler alıyorum
EroL Emekli Yönetici Kim tehtit etti Mert şakasına mı yazdın ciddimi ? herhangi bir sorun varsa pm at bana
Revengeful Emekli Yönetici Sakın pınar ! Elimizde sağlam bir eleman kalsın ! --------------- Ekleme --------------- İsin ucunda ölüm var
Sakın pınar ! Elimizde sağlam bir eleman kalsın ! --------------- Ekleme --------------- İsin ucunda ölüm var
minoo Üye Revengeful' Alıntı: Sakın pınar ! Elimizde sağlam bir eleman kalsın ! --------------- Ekleme --------------- İsin ucunda ölüm var Genişletmek için tıkla ... ağza bak ağza
Revengeful' Alıntı: Sakın pınar ! Elimizde sağlam bir eleman kalsın ! --------------- Ekleme --------------- İsin ucunda ölüm var Genişletmek için tıkla ... ağza bak ağza