'Maxi Genç Üye millet bisy sorcam.facete biri artistlik yaptı laf soktum gaza gelip küfretti.şikayet ettim 1 dk sonra hesabı bende görünmüyor. engellendi mi yoksa facebook yönetimi olaya el koyup hesabı kapattı mı ?
millet bisy sorcam.facete biri artistlik yaptı laf soktum gaza gelip küfretti.şikayet ettim 1 dk sonra hesabı bende görünmüyor. engellendi mi yoksa facebook yönetimi olaya el koyup hesabı kapattı mı ?
Tuba Üye minoo' Alıntı: ya nee bırakamıyorum sizi,fena mı Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: gidiyorum. Genişletmek için tıkla ... gitme kal
minoo' Alıntı: ya nee bırakamıyorum sizi,fena mı Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: gidiyorum. Genişletmek için tıkla ... gitme kal
Revengeful Emekli Yönetici Haha --------------- Ekleme --------------- Hesap ayarlarından engeli kaldirabilirsin
Revengeful Emekli Yönetici Sen onu engelledin + şikayet ettin. Facebook yönetimi şikayetinle ilgilenecektir. --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: İmam ne ya Genişletmek için tıkla ...
Sen onu engelledin + şikayet ettin. Facebook yönetimi şikayetinle ilgilenecektir. --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: İmam ne ya Genişletmek için tıkla ...
Revengeful Emekli Yönetici Hosgeldin yasin abi Ben çıkıyorum. minoo burda degilken online kasmak istemiyorum
'Maxi Genç Üye yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hosgeldin bacım --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Hosgeldin yasin abi Genişletmek için tıkla ... saka mı ?
yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hosgeldin bacım --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Hosgeldin yasin abi Genişletmek için tıkla ... saka mı ?