s@hr@ Üye !!Burak!!' Alıntı: ben çıkıyorum iyi geceler herkese. bol muhabbetler. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ...
!!Burak!!' Alıntı: ben çıkıyorum iyi geceler herkese. bol muhabbetler. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ...
Tuba Üye Love Prince' Alıntı: hatırlamıyorum patates kızartması olsada yesem hoşbulduk iyiyim ve açım sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Hüseyin kolay tavaya z.yağını dökceksin kızınca patateleri atıp kızarınca alcan çok zor değil yani haydi mutfağa etrafı yağlandırma ama !!Burak!!' Alıntı: ben çıkıyorum iyi geceler herkese. bol muhabbetler. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Burak
Love Prince' Alıntı: hatırlamıyorum patates kızartması olsada yesem hoşbulduk iyiyim ve açım sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Hüseyin kolay tavaya z.yağını dökceksin kızınca patateleri atıp kızarınca alcan çok zor değil yani haydi mutfağa etrafı yağlandırma ama !!Burak!!' Alıntı: ben çıkıyorum iyi geceler herkese. bol muhabbetler. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Burak
fnldstntn Üye Starsley' Alıntı: a. selam hoşgeldin kardeş iyidir şükür seni sormalı Genişletmek için tıkla ... iyiyim bende okul falan filan gecinip gidiyorum... !!Burak!!' Alıntı: ben çıkıyorum iyi geceler herkese. bol muhabbetler. Genişletmek için tıkla ...
Starsley' Alıntı: a. selam hoşgeldin kardeş iyidir şükür seni sormalı Genişletmek için tıkla ... iyiyim bende okul falan filan gecinip gidiyorum... !!Burak!!' Alıntı: ben çıkıyorum iyi geceler herkese. bol muhabbetler. Genişletmek için tıkla ...
Reşwan Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: bnm için bi anlamı yok yılbaşının...evimdeydim diğer her akşam olduğu gibi geçti yani... sizin nasıl geçti... Genişletmek için tıkla ... burda geçti inan nette idim bizim içinde bir anlamı olması sadece yeni yıl için iyi dileklerde bulunduk iyi olur inşallah.. Love Prince' Alıntı: hatırlamıyorum patates kızartması olsada yesem hoşbulduk iyiyim ve açım sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... teşekkürler şükür iyidir !!Burak!!' Alıntı: ben çıkıyorum iyi geceler herkese. bol muhabbetler. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler burak
yasminoz' Alıntı: bnm için bi anlamı yok yılbaşının...evimdeydim diğer her akşam olduğu gibi geçti yani... sizin nasıl geçti... Genişletmek için tıkla ... burda geçti inan nette idim bizim içinde bir anlamı olması sadece yeni yıl için iyi dileklerde bulunduk iyi olur inşallah.. Love Prince' Alıntı: hatırlamıyorum patates kızartması olsada yesem hoşbulduk iyiyim ve açım sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... teşekkürler şükür iyidir !!Burak!!' Alıntı: ben çıkıyorum iyi geceler herkese. bol muhabbetler. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler burak
Love Prince Üye RUMMAN' Alıntı: Hüseyin kolay tavaya z.yağını dökceksin kızınca patateleri atıp kızarınca alcan çok zor değil yani haydi mutfağa etrafı yağlandırma ama Genişletmek için tıkla ... patatesleri doğraması uğraştırıyor Starsley' Alıntı: teşekkürler şükür iyidir Genişletmek için tıkla ... ne güzel
RUMMAN' Alıntı: Hüseyin kolay tavaya z.yağını dökceksin kızınca patateleri atıp kızarınca alcan çok zor değil yani haydi mutfağa etrafı yağlandırma ama Genişletmek için tıkla ... patatesleri doğraması uğraştırıyor Starsley' Alıntı: teşekkürler şükür iyidir Genişletmek için tıkla ... ne güzel
Tuba Üye Love Prince' Alıntı: patatesleri doğraması uğraştırıyor ne güzel Genişletmek için tıkla ... yaa kolay bıçakla ayıklama bi jilet var mutfak gereçlerinde satılır ondan al bide patates kesici var ondan al
Love Prince' Alıntı: patatesleri doğraması uğraştırıyor ne güzel Genişletmek için tıkla ... yaa kolay bıçakla ayıklama bi jilet var mutfak gereçlerinde satılır ondan al bide patates kesici var ondan al
Reşwan Emekli Yönetici mert ne yapıyon sen bi gidiyon yarım saatte bir geliyon keyfin nasıl --------------- Ekleme --------------- hehe 1 tl hemde
mert ne yapıyon sen bi gidiyon yarım saatte bir geliyon keyfin nasıl --------------- Ekleme --------------- hehe 1 tl hemde
Tuba Üye Revengeful' Alıntı: Gidenlere cici ruyalar Genişletmek için tıkla ... sonunda geldin Kardeşşşşş ne habersin
Revengeful' Alıntı: Gidenlere cici ruyalar Genişletmek için tıkla ... sonunda geldin Kardeşşşşş ne habersin
Love Prince Üye RUMMAN' Alıntı: yaa kolay bıçakla ayıklama bi jilet var mutfak gereçlerinde satılır ondan al bide patates kesici var ondan al Genişletmek için tıkla ... yiycek bişiler bulurum bu arada nasılsın ne var ne yok?
RUMMAN' Alıntı: yaa kolay bıçakla ayıklama bi jilet var mutfak gereçlerinde satılır ondan al bide patates kesici var ondan al Genişletmek için tıkla ... yiycek bişiler bulurum bu arada nasılsın ne var ne yok?
Tuba Üye Love Prince' Alıntı: yiycek bişiler bulurum bu arada nasılsın ne var ne yok? Genişletmek için tıkla ... iyilik Hüseyin seni sormalı
Love Prince' Alıntı: yiycek bişiler bulurum bu arada nasılsın ne var ne yok? Genişletmek için tıkla ... iyilik Hüseyin seni sormalı
Revengeful Emekli Yönetici Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) Revengeful Dışlandım resmen
s@hr@ Üye Revengeful' Alıntı: Biriyle yazisiyordum Genişletmek için tıkla ... Love Prince' Alıntı: yiycek bişiler bulurum bu arada nasılsın ne var ne yok? Genişletmek için tıkla ... Nasılsın Hüseyin
Revengeful' Alıntı: Biriyle yazisiyordum Genişletmek için tıkla ... Love Prince' Alıntı: yiycek bişiler bulurum bu arada nasılsın ne var ne yok? Genişletmek için tıkla ... Nasılsın Hüseyin
Tuba Üye Starsley' Alıntı: mert ne yapıyon sen bi gidiyon yarım saatte bir geliyon keyfin nasıl --------------- Ekleme --------------- hehe 1 tl hemde Genişletmek için tıkla ... bak nasıl bilirmiş patates kesici ne kadar onuda biliyormusun Revengeful' Alıntı: Biriyle yazisiyordum Genişletmek için tıkla ... keyfine bak kardeşşşş
Starsley' Alıntı: mert ne yapıyon sen bi gidiyon yarım saatte bir geliyon keyfin nasıl --------------- Ekleme --------------- hehe 1 tl hemde Genişletmek için tıkla ... bak nasıl bilirmiş patates kesici ne kadar onuda biliyormusun Revengeful' Alıntı: Biriyle yazisiyordum Genişletmek için tıkla ... keyfine bak kardeşşşş
Love Prince Üye RUMMAN' Alıntı: iyilik Hüseyin seni sormalı Genişletmek için tıkla ... iyi ve her zamanki gibi açım s@hr@' Alıntı: Nasılsın Hüseyin Genişletmek için tıkla ... filmmi izlesem veya yemekmi yiyeyim diye gitgellerdeyim sen nasılsın?
RUMMAN' Alıntı: iyilik Hüseyin seni sormalı Genişletmek için tıkla ... iyi ve her zamanki gibi açım s@hr@' Alıntı: Nasılsın Hüseyin Genişletmek için tıkla ... filmmi izlesem veya yemekmi yiyeyim diye gitgellerdeyim sen nasılsın?
s@hr@ Üye Love Prince' Alıntı: iyi ve her zamanki gibi açım filmmi izlesem veya yemekmi yiyeyim diye gitgellerdeyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim sağolasın hem ye hem seyret ben bugün 2 tane izledim ne izleyecen
Love Prince' Alıntı: iyi ve her zamanki gibi açım filmmi izlesem veya yemekmi yiyeyim diye gitgellerdeyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim sağolasın hem ye hem seyret ben bugün 2 tane izledim ne izleyecen
Tuba Üye Love Prince' Alıntı: iyi ve her zamanki gibi açım filmmi izlesem veya yemekmi yiyeyim diye gitgellerdeyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... yemek yee
Love Prince' Alıntı: iyi ve her zamanki gibi açım filmmi izlesem veya yemekmi yiyeyim diye gitgellerdeyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... yemek yee