Tuba Üye Starsley' Alıntı: illa yanında pasta çukulata olacak seninde nur başka olmuyo zaten. hadi bendensiniz yine afiyet olsun burak Genişletmek için tıkla ... kahve deseydin çikolata dicektim sırf sana gıcıklık olsun
Starsley' Alıntı: illa yanında pasta çukulata olacak seninde nur başka olmuyo zaten. hadi bendensiniz yine afiyet olsun burak Genişletmek için tıkla ... kahve deseydin çikolata dicektim sırf sana gıcıklık olsun
Burak Üye Starsley' Alıntı: illa yanında pasta çukulata olacak seninde nur başka olmuyo zaten. hadi bendensiniz yine afiyet olsun burak Genişletmek için tıkla ... offf teşekkürler abi
Starsley' Alıntı: illa yanında pasta çukulata olacak seninde nur başka olmuyo zaten. hadi bendensiniz yine afiyet olsun burak Genişletmek için tıkla ... offf teşekkürler abi
Tuba Üye yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin Yasmi iyisindir inş. FinalDestinatioN' Alıntı: S.a. Gececıler. Bu gece nasılsınız... Genişletmek için tıkla ... a.selam Mehmet iyidir seni sormalı
yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin Yasmi iyisindir inş. FinalDestinatioN' Alıntı: S.a. Gececıler. Bu gece nasılsınız... Genişletmek için tıkla ... a.selam Mehmet iyidir seni sormalı
s@hr@ Üye yasminoz' Alıntı: Hoşgördük...naparsınız ?? Genişletmek için tıkla ... süperrrrr sen nasılsın FinalDestinatioN' Alıntı: S.a. Gececıler. Bu gece nasılsınız... Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Mehmet nerelerdesin epeydir göremedik
yasminoz' Alıntı: Hoşgördük...naparsınız ?? Genişletmek için tıkla ... süperrrrr sen nasılsın FinalDestinatioN' Alıntı: S.a. Gececıler. Bu gece nasılsınız... Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Mehmet nerelerdesin epeydir göremedik
Burak Üye FinalDestinatioN' Alıntı: S.a. Gececıler. Bu gece nasılsınız... Genişletmek için tıkla ... a.selam iyi sen ?
FinalDestinatioN' Alıntı: S.a. Gececıler. Bu gece nasılsınız... Genişletmek için tıkla ... a.selam iyi sen ?
Tuba Üye s@hr@' Alıntı: Sağol Mustafa süpersin sen Nur'a bakma getir çayları ben içerim Genişletmek için tıkla ... niye bana bakmıycakmış bak gözümüz açıldı işte herşeyden önce gözün doyması önemli Starsley' Alıntı: hadi yine iyisin nur yanında zengir bir sofra Genişletmek için tıkla ... anaaaammm Çikolatalı soslu kek beniiiiimmmm bu yeterdi sadece --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: iyiyim ben sağolun...sizleri sormalı... Genişletmek için tıkla ... iyidir yasmi kardeşiiiiimmmm bakma aşağıdan gel sende
s@hr@' Alıntı: Sağol Mustafa süpersin sen Nur'a bakma getir çayları ben içerim Genişletmek için tıkla ... niye bana bakmıycakmış bak gözümüz açıldı işte herşeyden önce gözün doyması önemli Starsley' Alıntı: hadi yine iyisin nur yanında zengir bir sofra Genişletmek için tıkla ... anaaaammm Çikolatalı soslu kek beniiiiimmmm bu yeterdi sadece --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: iyiyim ben sağolun...sizleri sormalı... Genişletmek için tıkla ... iyidir yasmi kardeşiiiiimmmm bakma aşağıdan gel sende
Reşwan Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bugün tüttürmeden geldin hayret.. nasılsın yasmi yılbaşı nasıl geçti FinalDestinatioN' Alıntı: S.a. Gececıler. Bu gece nasılsınız... Genişletmek için tıkla ... a. selam hoşgeldin kardeş iyidir şükür seni sormalı
yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bugün tüttürmeden geldin hayret.. nasılsın yasmi yılbaşı nasıl geçti FinalDestinatioN' Alıntı: S.a. Gececıler. Bu gece nasılsınız... Genişletmek için tıkla ... a. selam hoşgeldin kardeş iyidir şükür seni sormalı
Tuba Üye Love Prince' Alıntı: acıktımmm yaaa Genişletmek için tıkla ... Hüseyin acıkmadığın birgün söyle
Reşwan Emekli Yönetici Love Prince' Alıntı: acıktımmm yaaa Genişletmek için tıkla ... bigünde tok gelsen ya.. hoşgeldin aç geldin hüseyin nasılsın..
Love Prince' Alıntı: acıktımmm yaaa Genişletmek için tıkla ... bigünde tok gelsen ya.. hoşgeldin aç geldin hüseyin nasılsın..
Yasminozz Üye bnm için bi anlamı yok yılbaşının...evimdeydim diğer her akşam olduğu gibi geçti yani... sizin nasıl geçti...
bnm için bi anlamı yok yılbaşının...evimdeydim diğer her akşam olduğu gibi geçti yani... sizin nasıl geçti...
Love Prince Üye RUMMAN' Alıntı: Hüseyin acıkmadığın birgün söyle Genişletmek için tıkla ... hatırlamıyorum patates kızartması olsada yesem Starsley' Alıntı: bigünde tok gelsen ya.. hoşgeldin aç geldin hüseyin nasılsın.. Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk iyiyim ve açım sen nasılsın?
RUMMAN' Alıntı: Hüseyin acıkmadığın birgün söyle Genişletmek için tıkla ... hatırlamıyorum patates kızartması olsada yesem Starsley' Alıntı: bigünde tok gelsen ya.. hoşgeldin aç geldin hüseyin nasılsın.. Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk iyiyim ve açım sen nasılsın?
fnldstntn Üye s@hr@' Alıntı: Hoşgeldin Mehmet nerelerdesin epeydir göremedik Genişletmek için tıkla ... Uzun zamandir ugrayamiyordum pek ama bundan sonra daha cok buralarda olacagim... RUMMAN' Alıntı: a.selam Mehmet iyidir seni sormalı Genişletmek için tıkla ... iyilik saglik seni sormali...?
s@hr@' Alıntı: Hoşgeldin Mehmet nerelerdesin epeydir göremedik Genişletmek için tıkla ... Uzun zamandir ugrayamiyordum pek ama bundan sonra daha cok buralarda olacagim... RUMMAN' Alıntı: a.selam Mehmet iyidir seni sormalı Genişletmek için tıkla ... iyilik saglik seni sormali...?
Love Prince Üye !!Burak!!' Alıntı: ben çıkıyorum iyi geceler herkese. bol muhabbetler. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler burak
!!Burak!!' Alıntı: ben çıkıyorum iyi geceler herkese. bol muhabbetler. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler burak