Revengeful Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: ben de kırmızı başlıklı kızı istiyorum...hikayesini yani...yoksa kızı deil... Genişletmek için tıkla ... Kızı da bana ver bari
yasminoz' Alıntı: ben de kırmızı başlıklı kızı istiyorum...hikayesini yani...yoksa kızı deil... Genişletmek için tıkla ... Kızı da bana ver bari
Yasminozz Üye werarce' Alıntı: İstemem yan cebime koy gibi oldu sanki kızı istiycem ama annesi vermez gibi Genişletmek için tıkla ... ben nie istiym kızı..oğlum da yok ki ona istiym.. maxirabit' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız al sana has kırmızı başlıklı kız Genişletmek için tıkla ... biliyorum bunu.. Revengeful' Alıntı: Kızı da bana ver bari Genişletmek için tıkla ... hehh tmm şimdi oldu...sana isteyelim kızı...
werarce' Alıntı: İstemem yan cebime koy gibi oldu sanki kızı istiycem ama annesi vermez gibi Genişletmek için tıkla ... ben nie istiym kızı..oğlum da yok ki ona istiym.. maxirabit' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız al sana has kırmızı başlıklı kız Genişletmek için tıkla ... biliyorum bunu.. Revengeful' Alıntı: Kızı da bana ver bari Genişletmek için tıkla ... hehh tmm şimdi oldu...sana isteyelim kızı...
femaleeagle1903 Üye ben hansel ile gratel'i istiyorum baştan başlamana gerek yok hani cadının şekerden çikolatadan evi varya o kısmı anlatsan yeterli
ben hansel ile gratel'i istiyorum baştan başlamana gerek yok hani cadının şekerden çikolatadan evi varya o kısmı anlatsan yeterli
werarce Üye Bi vermesin hele kaçırırız bizde --------------- Ekleme --------------- Ata demirerin anlatışıyla var hansel ve gratel trakyalı versiyon
Bi vermesin hele kaçırırız bizde --------------- Ekleme --------------- Ata demirerin anlatışıyla var hansel ve gratel trakyalı versiyon
werarce Üye Heh işte bunu diyom bende adam onlarıda trakyalı yapmış --------------- Ekleme --------------- Uyudunuzmu yoksa
Heh işte bunu diyom bende adam onlarıda trakyalı yapmış --------------- Ekleme --------------- Uyudunuzmu yoksa