minoo Üye ben de sen hatırlatınca karşı koyamıyorum neyse ki şu an çay içiyorum da açlık hissetmiyorum
Reşwan Emekli Yönetici Ne o semih.. Konuşmuyoruz galiba.? Bana mi öyle geldi yoksa. Hoşgeldin demiştim ama fark etmedin galiba..
Ne o semih.. Konuşmuyoruz galiba.? Bana mi öyle geldi yoksa. Hoşgeldin demiştim ama fark etmedin galiba..
Reşwan Emekli Yönetici Elektirik gitti birden. Cepten giriyorum şimdi bunun da şarj'i biter birazdan. Iyi geceler diyemezsem kusura kalmayın şimdiden söylemiş olayım.
Elektirik gitti birden. Cepten giriyorum şimdi bunun da şarj'i biter birazdan. Iyi geceler diyemezsem kusura kalmayın şimdiden söylemiş olayım.
Love Prince Üye minoo' Alıntı: ben de sen hatırlatınca karşı koyamıyorum neyse ki şu an çay içiyorum da açlık hissetmiyorum Genişletmek için tıkla ... çay da acıktırır sanırım
minoo' Alıntı: ben de sen hatırlatınca karşı koyamıyorum neyse ki şu an çay içiyorum da açlık hissetmiyorum Genişletmek için tıkla ... çay da acıktırır sanırım
arslansem Üye Hüso aileni sırf zarara sokmaktan başka bişey bilmiyorsun arkadaş ya --------------- Ekleme --------------- Starsley' Alıntı: Ne o semih.. Konuşmuyoruz galiba.? Bana mi öyle geldi yoksa. Hoşgeldin demiştim ama fark etmedin galiba.. Genişletmek için tıkla ... Hayır abi görmedim
Hüso aileni sırf zarara sokmaktan başka bişey bilmiyorsun arkadaş ya --------------- Ekleme --------------- Starsley' Alıntı: Ne o semih.. Konuşmuyoruz galiba.? Bana mi öyle geldi yoksa. Hoşgeldin demiştim ama fark etmedin galiba.. Genişletmek için tıkla ... Hayır abi görmedim
minoo Üye ©®UzMaN®©' Alıntı: Şimdi bir mangal olcaktı üstünde etler ekmek arası yapıp yiyecektik.AMA YOK Genişletmek için tıkla ... neden yaptın ki şimdi bunu bize
©®UzMaN®©' Alıntı: Şimdi bir mangal olcaktı üstünde etler ekmek arası yapıp yiyecektik.AMA YOK Genişletmek için tıkla ... neden yaptın ki şimdi bunu bize
Tuba Üye yeni gelenler hoş gelmişler ben koptum yeniden geldim yaa saatlerdir bunu dinliyorum burayada getirdim bi köşede dinlerim ben Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız rahatsız etmem inş.
yeni gelenler hoş gelmişler ben koptum yeniden geldim yaa saatlerdir bunu dinliyorum burayada getirdim bi köşede dinlerim ben Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız rahatsız etmem inş.
minoo Üye Starsley' Alıntı: Elektirik gitti birden. Cepten giriyorum şimdi bunun da şarj'i biter birazdan. Iyi geceler diyemezsem kusura kalmayın şimdiden söylemiş olayım. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Starsley' Alıntı: Elektirik gitti birden. Cepten giriyorum şimdi bunun da şarj'i biter birazdan. Iyi geceler diyemezsem kusura kalmayın şimdiden söylemiş olayım. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
s@hr@ Üye arslansem' Alıntı: Hoşbulduk yeğeeeen --------------- Ekleme --------------- İyiyim sahra hanım sizleri sormalı Genişletmek için tıkla ... Ben iyiyim sen ne yaptın
arslansem' Alıntı: Hoşbulduk yeğeeeen --------------- Ekleme --------------- İyiyim sahra hanım sizleri sormalı Genişletmek için tıkla ... Ben iyiyim sen ne yaptın
minoo Üye RUMMAN' Alıntı: yeni gelenler hoş gelmişler ben koptum yeniden geldim yaa saatlerdir bunu dinliyorum burayada getirdim bi köşede dinlerim ben Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız rahatsız etmem inş. Genişletmek için tıkla ... gel gel canım benim rahatsızlık ne demek
RUMMAN' Alıntı: yeni gelenler hoş gelmişler ben koptum yeniden geldim yaa saatlerdir bunu dinliyorum burayada getirdim bi köşede dinlerim ben Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız rahatsız etmem inş. Genişletmek için tıkla ... gel gel canım benim rahatsızlık ne demek
Love Prince Üye arslansem' Alıntı: Hüso aileni sırf zarara sokmaktan başka bişey bilmiyorsun arkadaş ya Genişletmek için tıkla ... okuyom ben yaaa
arslansem' Alıntı: Hüso aileni sırf zarara sokmaktan başka bişey bilmiyorsun arkadaş ya Genişletmek için tıkla ... okuyom ben yaaa
Tuba Üye minoo' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... dur pınar daha gitmedi sende şimdiden iyi geceler mi diyon
minoo' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... dur pınar daha gitmedi sende şimdiden iyi geceler mi diyon
minoo Üye RUMMAN' Alıntı: dur pınar daha gitmedi sende şimdiden iyi geceler mi diyon Genişletmek için tıkla ... ama ne zaman çıkacağını bilmiyorum ki
RUMMAN' Alıntı: dur pınar daha gitmedi sende şimdiden iyi geceler mi diyon Genişletmek için tıkla ... ama ne zaman çıkacağını bilmiyorum ki
Tuba Üye minoo' Alıntı: gel gel canım benim rahatsızlık ne demek Genişletmek için tıkla ... canım benim beybim
minoo' Alıntı: gel gel canım benim rahatsızlık ne demek Genişletmek için tıkla ... canım benim beybim