Reşwan Emekli Yönetici iyidir şükür ne olsun bugunlerde bu pc çökmeler derdi herkeze musallat olmuş buna bende dahil
Reşwan Emekli Yönetici !!Burak!!' Alıntı: ben çıkıyorum,herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler burak görüşürüz..
!!Burak!!' Alıntı: ben çıkıyorum,herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler burak görüşürüz..
Love Prince Üye !!Burak!!' Alıntı: ben çıkıyorum,herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Reşwan Emekli Yönetici ©®UzMaN®©' Alıntı: s.a gececi birliği Genişletmek için tıkla ... a. selam nuri hoşgeldin
s@hr@ Üye yasminoz' Alıntı: Hoşgeldin Nurcum.. iyileştin umarım... ? Şarkının adı "Eksik" Sahracımm.... Genişletmek için tıkla ... Vokal Elvan Günaydın Güzel söylemişler
yasminoz' Alıntı: Hoşgeldin Nurcum.. iyileştin umarım... ? Şarkının adı "Eksik" Sahracımm.... Genişletmek için tıkla ... Vokal Elvan Günaydın Güzel söylemişler
Tuba Üye Starsley' Alıntı: iyidir şükür ne olsun bugunlerde bu pc çökmeler derdi herkeze musallat olmuş buna bende dahil Genişletmek için tıkla ... daim olsun mustafa üzüldüm yaa pc çökmesi filan demeyin bana yasminoz' Alıntı: Hoşgeldin Nurcum.. iyileştin umarım... ? Şarkının adı "Eksik" Sahracımm.... Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum yok bir hafta filan sürer ©®UzMaN®©' Alıntı: s.a gececi birliği Genişletmek için tıkla ... a.selam hoşgeldin
Starsley' Alıntı: iyidir şükür ne olsun bugunlerde bu pc çökmeler derdi herkeze musallat olmuş buna bende dahil Genişletmek için tıkla ... daim olsun mustafa üzüldüm yaa pc çökmesi filan demeyin bana yasminoz' Alıntı: Hoşgeldin Nurcum.. iyileştin umarım... ? Şarkının adı "Eksik" Sahracımm.... Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum yok bir hafta filan sürer ©®UzMaN®©' Alıntı: s.a gececi birliği Genişletmek için tıkla ... a.selam hoşgeldin
Reşwan Emekli Yönetici yok kafenin pc leri 3,4 tane birden gidince uğraşması zor oluyor zaman alıyor neyseki halletik.
Tuba Üye Love Prince' Alıntı: offf yaa içim yanıyor Genişletmek için tıkla ... Starsley' Alıntı: yok kafenin pc leri 3,4 tane birden gidince uğraşması zor oluyor zaman alıyor neyseki halletik. Genişletmek için tıkla ... Çok şükür
Love Prince' Alıntı: offf yaa içim yanıyor Genişletmek için tıkla ... Starsley' Alıntı: yok kafenin pc leri 3,4 tane birden gidince uğraşması zor oluyor zaman alıyor neyseki halletik. Genişletmek için tıkla ... Çok şükür
Reşwan Emekli Yönetici heheh doğuk olsun bari acele etmişsin hemen imaj dan yükleme yapıp biraz sabır göstersen kurtarsan sonra temiz bi yükleme yapsan iyi olurdu
heheh doğuk olsun bari acele etmişsin hemen imaj dan yükleme yapıp biraz sabır göstersen kurtarsan sonra temiz bi yükleme yapsan iyi olurdu