minoo Üye yasminoz' Alıntı: aynen yaa saat 12 yi geçmiş bile... nbr şekerim... Genişletmek için tıkla ... kız ne çabuk geçmiş saat iyi diyelim iyi olsun senden naber haberler sende Yasmi --------------- Ekleme --------------- kol@j' Alıntı: iyi geceler kızlar özel konuşuyosanız ben çıkayım Genişletmek için tıkla ... yok abi olur mu hoşgeldin..
yasminoz' Alıntı: aynen yaa saat 12 yi geçmiş bile... nbr şekerim... Genişletmek için tıkla ... kız ne çabuk geçmiş saat iyi diyelim iyi olsun senden naber haberler sende Yasmi --------------- Ekleme --------------- kol@j' Alıntı: iyi geceler kızlar özel konuşuyosanız ben çıkayım Genişletmek için tıkla ... yok abi olur mu hoşgeldin..
kol@j Üye ben çıkayım tez elden yarın işlerim var hanımla alışverişe gideceğiz daha... --------------- Ekleme --------------- Allah rahatlık versin...
ben çıkayım tez elden yarın işlerim var hanımla alışverişe gideceğiz daha... --------------- Ekleme --------------- Allah rahatlık versin...
Yasminozz Üye kol@j' Alıntı: iyi geceler kızlar özel konuşuyosanız ben çıkayım Genişletmek için tıkla ... evet sen çık ama 2 milyon üye okusun... yok yok gel... minoo' Alıntı: kız ne çabuk geçmiş saat iyi diyelim iyi olsun senden naber haberler sende Yasmi --------------- Ekleme --------------- yok abi olur mu hoşgeldin.. Genişletmek için tıkla ... ii benden de nolsun...haberler burda anlatılmaz...kolaj var...
kol@j' Alıntı: iyi geceler kızlar özel konuşuyosanız ben çıkayım Genişletmek için tıkla ... evet sen çık ama 2 milyon üye okusun... yok yok gel... minoo' Alıntı: kız ne çabuk geçmiş saat iyi diyelim iyi olsun senden naber haberler sende Yasmi --------------- Ekleme --------------- yok abi olur mu hoşgeldin.. Genişletmek için tıkla ... ii benden de nolsun...haberler burda anlatılmaz...kolaj var...
kol@j Üye yasminoz' Alıntı: ben yazana kdr gitmiş... ii geceler Genişletmek için tıkla ... bir şey unutmuşum şu etiketlere bakacaktım okudum ban yazdıklarını... yarın işim olmasa kalırdım kusura bakmayın...
yasminoz' Alıntı: ben yazana kdr gitmiş... ii geceler Genişletmek için tıkla ... bir şey unutmuşum şu etiketlere bakacaktım okudum ban yazdıklarını... yarın işim olmasa kalırdım kusura bakmayın...