Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Kolay gelsin Süslü bir bayan olarak hizmet etmek zor olsa gerek

zor vallaa...bütün gün topuklu ayakkabılarla dolaşmak (evin içi dahil ) baya zor oluyo tabii ama napalım imaj herşey susuzluk hiçbişeydir...

ii geceler servan...

Praetor

Emekli Yönetici
Allah sabır versin ne diyeyim, çoğu gitti azı kaldı

saoll...

elimden geldiğince görüntüme özen göstermeye çalışırım...gülü seven dikenine katlanıyo işte naparsın...

elmyra

Üye
dün genede biraz olsun misafirimiz vardı ama bugun kapıdan içeri bir canlı kul girmedi memleketten uzakta olunca birde akraban olmayınca böyle oluyor aglaagla

Praetor

Emekli Yönetici
dün genede biraz olsun misafirimiz vardı ama bugun kapıdan içeri bir canlı kul girmedi memleketten uzakta olunca birde akraban olmayınca böyle oluyor aglaagla

Davet ettin de gelmedik mi

mservank

Üye
En iyisi benim gibi odana kapanıp çikolata yiyerek pc yi kurcalamak.
Tabi sizin yaşınız biraz ileri olduğu üçün bu pek uygun kaçmaz.

elmyra

Üye
Tabi sizin yaşınız biraz ileri olduğu üçün bu pek uygun kaçmaz.

yaw mmelekettee olsaydıkkta bişey farketmiyoecekti kiii baba tarafından tek bir akrabamm yokk anna tarafındanda 2 adet dayım var başka akaramm yokki benimm ((

odaya kapanmaya gerek yokk evee bilee kapansann nafileee

vermesse mabut neylesin sultan Mahmut demişler mevlam akraba vermediyse ben napabilirimaglaagla

onu her gece yapıyoruz zaten....bari bayramda değişiklik yapalım di mi ama...(yine çikolata yiyiyoruz ama tek farkı daha az pc de geçiyo zaman)

mservank

Üye
Valla süper öyle olunca kıymete binion,şimdi benim gibi büyük olunca torunlar arasında veletlerden sana harçlık gelmiyor doğalk olarak.
@yasminoz:bi de o zaman şu kötü yanı var akrabalşar ayaına çağırıyo görmek için çok merak ediyosan sen gel kardeşim para versen koşa koşa gelicem de para da vermiyon

karides

Üye

Öyle deme ama; vardır her işte bir hayır. Bende akraba bol da ne geçiyor elime. Sana elime geçeni yazayım. Sinir katsayımın tavana vurması, azan bir gastrit krizi ve yükselen bir tansiyon. Genel olarak bana akrabalarımın verdiği hissiyatı tahmin edebilimişsindir herhalde. Şimdi 2/3 'le ilişkiyi kestim ve o kadar rahatım ki.

para alcak yaşı çoktan geçmişsin sen...kendi paranı kendin kazanma yaşın bile yaklaşmış yanii ne harçlığı...

mservank

Üye
Öyle deme yav ben daha eve bağlıyım öğrenciyim bunun masrafı var-yemeği va,ulaşımı var,kırtasiyesi var
madem öyle arkdaşlarım 300 ytl den fazla topladıklarını söylerler yalan da söylemezler yani
haksızlık değil midir sorarım size nedir bu ya

elmyra

Üye
yaa öylede insan genedee söylee boll akrabası olsunn gelsii gitsin isitoyrr cocukluğumdada ancaa gezmeye gidenleree camdann bakar imresnirdimm geezmeye yer yetiştiremezlerdiii biz gene evdeydikk

Praetor

Emekli Yönetici
mservank sen daha gençsin ama? Ben senin yaşındayken topladığım para boyumu aşıyordu
Gerçi bunda tüm sülalenin en küçüğü olmamın etkisi büyük Bir ailenin en küçük kızıyla bir başka ailenin en küçük erkeğinin tek çocuğu olunca... Ooooh değmeyin keyfime

ya ben yaşım ufakken bile almazdım para kimseden bayramlarda....utanırdım hayatta almazdımm...sen 17 olmuşsun harçlık istiyosun ayıp ayıp...

Praetor

Emekli Yönetici
Bu arada karides'e katılıyorum!.. Az akraba az dert bence... Gezmek güzel de "gezmek zorunda olmak" berbat!..