Reşwan Emekli Yönetici sorun değil dert etme herneyse de artık keyfini kaçıran birşey'sede takma kafana
gaffarson Üye Revengeful' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Mert perdenin arkasındasın sobe minoo' Alıntı: oo kimler gelmiş..hoşgeldiniz beyler.. Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk napıyorsunuz ?
Revengeful' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Mert perdenin arkasındasın sobe minoo' Alıntı: oo kimler gelmiş..hoşgeldiniz beyler.. Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk napıyorsunuz ?
gaffarson Üye minoo' Alıntı: araştırma yapıyorum,ilgimi çeken şeyler buldum.. sen ne yapıyorsun bakalım? Genişletmek için tıkla ... araştır bakalım iyiyim ben de akşam erken yatmıştım biraz doğal olarak biraz erken kalkmış oldum tabi bu kadar erken ben de beklemiyordum Revengeful' Alıntı: Bu saatte nasıl uyandım O'nu düşünüyorum bende Genişletmek için tıkla ... bazen olur öyle Mert günaydın ateşin çağırması gibi; gece seni çağırıyor
minoo' Alıntı: araştırma yapıyorum,ilgimi çeken şeyler buldum.. sen ne yapıyorsun bakalım? Genişletmek için tıkla ... araştır bakalım iyiyim ben de akşam erken yatmıştım biraz doğal olarak biraz erken kalkmış oldum tabi bu kadar erken ben de beklemiyordum Revengeful' Alıntı: Bu saatte nasıl uyandım O'nu düşünüyorum bende Genişletmek için tıkla ... bazen olur öyle Mert günaydın ateşin çağırması gibi; gece seni çağırıyor
Revengeful Emekli Yönetici Cok erken yatmaya ve uyanmaya başladım ya.. Uyku düzeni alt üst oldu. Bu arada tekrar gecmis olsun. --------------- Ekleme --------------- Gece kadar sevdiğim bir vakit yok saka degil ama Gun ışığını hiç sevmem geceleri karakter falan her yonden değişiyorum Kendimden tirsmaya basladim
Cok erken yatmaya ve uyanmaya başladım ya.. Uyku düzeni alt üst oldu. Bu arada tekrar gecmis olsun. --------------- Ekleme --------------- Gece kadar sevdiğim bir vakit yok saka degil ama Gun ışığını hiç sevmem geceleri karakter falan her yonden değişiyorum Kendimden tirsmaya basladim
gaffarson Üye Revengeful' Alıntı: Cok erken yatmaya ve uyanmaya başladım ya.. Uyku düzeni alt üst oldu. Bu arada tekrar gecmis olsun. --------------- Ekleme --------------- Gece kadar sevdiğim bir vakit yok saka degil ama Gun ışığını hiç sevmem geceleri karakter falan her yonden değişiyorum Kendimden tirsmaya basladim Genişletmek için tıkla ... tırsmana gerek yok sen de bizdensin
Revengeful' Alıntı: Cok erken yatmaya ve uyanmaya başladım ya.. Uyku düzeni alt üst oldu. Bu arada tekrar gecmis olsun. --------------- Ekleme --------------- Gece kadar sevdiğim bir vakit yok saka degil ama Gun ışığını hiç sevmem geceleri karakter falan her yonden değişiyorum Kendimden tirsmaya basladim Genişletmek için tıkla ... tırsmana gerek yok sen de bizdensin
gaffarson Üye Revengeful' Alıntı: Cok sevindim --------------- Ekleme --------------- Kar Genişletmek için tıkla ... buraya da yağsın ya
Revengeful' Alıntı: Cok sevindim --------------- Ekleme --------------- Kar Genişletmek için tıkla ... buraya da yağsın ya
Revengeful Emekli Yönetici Perdeyi bir actım çatılar hep kar ama Yagmur suan ediyor onları sadece buz kalacak
minoo Üye http://www.maxicep.com/garip-ve-ilginc-olaylar/graffitinin-gizemli-sanatcisi-432388.html Gaffur şuna bak
http://www.maxicep.com/garip-ve-ilginc-olaylar/graffitinin-gizemli-sanatcisi-432388.html Gaffur şuna bak