s@hr@ Üye gaffarson' Alıntı: My name is, Son, Gaffarson, Gencer Gaffarson , narkozlu Gencer Gaffarson Genişletmek için tıkla ... !!Burak!!' Alıntı: ben çıkıyorum herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Allah rahatlık versin
gaffarson' Alıntı: My name is, Son, Gaffarson, Gencer Gaffarson , narkozlu Gencer Gaffarson Genişletmek için tıkla ... !!Burak!!' Alıntı: ben çıkıyorum herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Allah rahatlık versin
gaffarson Üye yasminoz' Alıntı: çeneme yumruk atsamkulağımın ağrısı geçer mi acaba... o zmn bana gülmüştünüz ama işte takdir i ilahi kader sana da vurdu sillesini... Genişletmek için tıkla ... Starsley' Alıntı: fazla üstüne düşme geçmiş olsun --------------- Ekleme --------------- sende mi hasatasın? gencer Genişletmek için tıkla ... ben şükürler olsun ki neredeyse 20 yıldır hasta olamıyorum bir olursam zaten tam olacağım bir daha kalkamayacagım diye korkuyorum
yasminoz' Alıntı: çeneme yumruk atsamkulağımın ağrısı geçer mi acaba... o zmn bana gülmüştünüz ama işte takdir i ilahi kader sana da vurdu sillesini... Genişletmek için tıkla ... Starsley' Alıntı: fazla üstüne düşme geçmiş olsun --------------- Ekleme --------------- sende mi hasatasın? gencer Genişletmek için tıkla ... ben şükürler olsun ki neredeyse 20 yıldır hasta olamıyorum bir olursam zaten tam olacağım bir daha kalkamayacagım diye korkuyorum
Reşwan Emekli Yönetici s@hr@' Alıntı: İyi geceler Allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... iyi geceler görüşürüz --------------- Ekleme --------------- bende yatar iyi geceler herkeze görüşmek üzere
s@hr@' Alıntı: İyi geceler Allah rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... iyi geceler görüşürüz --------------- Ekleme --------------- bende yatar iyi geceler herkeze görüşmek üzere
gaffarson Üye Starsley' Alıntı: iyi geceler görüşürüz --------------- Ekleme --------------- bende yatar iyi geceler herkeze görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... iyi geceler o giden arkadasa da yetişemedim ona da iyi geceler
Starsley' Alıntı: iyi geceler görüşürüz --------------- Ekleme --------------- bende yatar iyi geceler herkeze görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... iyi geceler o giden arkadasa da yetişemedim ona da iyi geceler
s@hr@ Üye Starsley' Alıntı: iyi geceler görüşürüz --------------- Ekleme --------------- bende yatar iyi geceler herkeze görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Allah rahatlık versin
Starsley' Alıntı: iyi geceler görüşürüz --------------- Ekleme --------------- bende yatar iyi geceler herkeze görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Allah rahatlık versin
Reşwan Emekli Yönetici h@lit' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... halit burda bi 10 dakika daha burdayım nasılsın halit ne yapıyon
h@lit' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... halit burda bi 10 dakika daha burdayım nasılsın halit ne yapıyon
Reşwan Emekli Yönetici patron halit nete girme imkanın varmı komutanım gittin mi burdamısın gerçi bilmiyorum
Reşwan Emekli Yönetici s@hr@' Alıntı: Ben kaçar kalanlara iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler halit'ten cevap gelmedi artık yarın okurum bende kaçar
s@hr@' Alıntı: Ben kaçar kalanlara iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler halit'ten cevap gelmedi artık yarın okurum bende kaçar
haltie Üye hoşbulduk karşılamaya bak süper teşekkürler sahra nereye ben geldim sen gidiyosun eyvallah mustafacım nasılsın gencer naber kardeşim sen buralar nadide gül senin ne işin var burda nasılsın görüşmeyeli yasmi naber cnm
hoşbulduk karşılamaya bak süper teşekkürler sahra nereye ben geldim sen gidiyosun eyvallah mustafacım nasılsın gencer naber kardeşim sen buralar nadide gül senin ne işin var burda nasılsın görüşmeyeli yasmi naber cnm
gaffarson Üye h@lit' Alıntı: gencer naber kardeşim sen buralar Genişletmek için tıkla ... iyidir kardeşim seni gördüm daha iyi oldum seni sormalı nasılsın bitirebildin mi hazırlıklarını
h@lit' Alıntı: gencer naber kardeşim sen buralar Genişletmek için tıkla ... iyidir kardeşim seni gördüm daha iyi oldum seni sormalı nasılsın bitirebildin mi hazırlıklarını