Solamente Üye BENDE GİTTİM ARKADAŞLAR CİCİ BAKIN KENDİNİZE İYİ GECELER DİLERİM HEPİNİZE BAYRAMINIZI KUTLARIM ŞİMDİDEN EN İÇTEN DİLEKLERİMLE ,SEVGİLERİMLEEE (Şiir gibi konuştum )
BENDE GİTTİM ARKADAŞLAR CİCİ BAKIN KENDİNİZE İYİ GECELER DİLERİM HEPİNİZE BAYRAMINIZI KUTLARIM ŞİMDİDEN EN İÇTEN DİLEKLERİMLE ,SEVGİLERİMLEEE (Şiir gibi konuştum )
dreamgirls Üye Bugün bayram erken kalkın çocuklar Giyelim en güzel giysileri Elimizde taze kır çiçekleri üzmeyelim bugün annemizi Bugün bayram çabuk olun çocuklar Annemiz bugün bizi bekler Bayramda hüzünlenir melekler Gönül alır bu güzel çiçekler
Bugün bayram erken kalkın çocuklar Giyelim en güzel giysileri Elimizde taze kır çiçekleri üzmeyelim bugün annemizi Bugün bayram çabuk olun çocuklar Annemiz bugün bizi bekler Bayramda hüzünlenir melekler Gönül alır bu güzel çiçekler
GRafix Üye herkesin bayramını kutluyorum gececiler ses verinn: --------------- Ekleme --------------- kadir naber görüşemiyoz ne zamandır
herkesin bayramını kutluyorum gececiler ses verinn: --------------- Ekleme --------------- kadir naber görüşemiyoz ne zamandır
xkadir61 Üye GRafix' Alıntı: inşallah bakalım bi aksilik olmazsa karşılıklı bi 1.5 iskender yeriz Genişletmek için tıkla ... bana iyibir iskenderci bul oralarda. ben 2 porsiyonu göze aldım. şimdiden acıktım valla.
GRafix' Alıntı: inşallah bakalım bi aksilik olmazsa karşılıklı bi 1.5 iskender yeriz Genişletmek için tıkla ... bana iyibir iskenderci bul oralarda. ben 2 porsiyonu göze aldım. şimdiden acıktım valla.
xkadir61 Üye gel diablosum umarım iskender seviyorsundur. serkanla benim iskender yemem meşhurdur. sende takıl bize hayatını yaşa
gel diablosum umarım iskender seviyorsundur. serkanla benim iskender yemem meşhurdur. sende takıl bize hayatını yaşa