minoo Üye Ah keşke oyunlar oynamasaydık Üzülmeseydi şarkılar Hala sana yazılıyorlar Hala buram buram sen kokuyorlar.. Aaaah KEŞKE...
Ah keşke oyunlar oynamasaydık Üzülmeseydi şarkılar Hala sana yazılıyorlar Hala buram buram sen kokuyorlar.. Aaaah KEŞKE...
Burak Üye Starsley' Alıntı: tam olarak müzik çaların neresinden olmadı bir türlü Genişletmek için tıkla ... müzik çalar/müzik menüsü/çalma listelerim/üstüne gel.seçenekler/ indirilenlere bas. adrese git var. orada yazanı sil. adresi yaz. --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: Ah keşke oyunlar oynamasaydık Üzülmeseydi şarkılar Hala sana yazılıyorlar Hala buram buram sen kokuyorlar.. Aaaah KEŞKE... Genişletmek için tıkla ... hosgeldin naber
Starsley' Alıntı: tam olarak müzik çaların neresinden olmadı bir türlü Genişletmek için tıkla ... müzik çalar/müzik menüsü/çalma listelerim/üstüne gel.seçenekler/ indirilenlere bas. adrese git var. orada yazanı sil. adresi yaz. --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: Ah keşke oyunlar oynamasaydık Üzülmeseydi şarkılar Hala sana yazılıyorlar Hala buram buram sen kokuyorlar.. Aaaah KEŞKE... Genişletmek için tıkla ... hosgeldin naber
Reşwan Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Ah keşke oyunlar oynamasaydık Üzülmeseydi şarkılar Hala sana yazılıyorlar Hala buram buram sen kokuyorlar.. Aaaah KEŞKE... Genişletmek için tıkla ... slm sız sabahsız nerelere daldın sen öyle pınar
minoo' Alıntı: Ah keşke oyunlar oynamasaydık Üzülmeseydi şarkılar Hala sana yazılıyorlar Hala buram buram sen kokuyorlar.. Aaaah KEŞKE... Genişletmek için tıkla ... slm sız sabahsız nerelere daldın sen öyle pınar
Reşwan Emekli Yönetici !!Burak!!' Alıntı: wap.vidivodo.com müzik çalardan adresi gir abi kontor gidiyor bazılarında dikkat et Genişletmek için tıkla ... olmadı bir türlü, rtsp:// yazılı ikende denedim silip de yazdım yine olmadı
!!Burak!!' Alıntı: wap.vidivodo.com müzik çalardan adresi gir abi kontor gidiyor bazılarında dikkat et Genişletmek için tıkla ... olmadı bir türlü, rtsp:// yazılı ikende denedim silip de yazdım yine olmadı
Reşwan Emekli Yönetici minoo' Alıntı: selam arkadaşlar..iyiyim hatta süper.. doğum günüm çok güzeldii Genişletmek için tıkla ... bir iki resim atsan bari özel karalerden ama öylede özelini görmüş oluruz olmadı neyse güzel geçmesine sevindim
minoo' Alıntı: selam arkadaşlar..iyiyim hatta süper.. doğum günüm çok güzeldii Genişletmek için tıkla ... bir iki resim atsan bari özel karalerden ama öylede özelini görmüş oluruz olmadı neyse güzel geçmesine sevindim
minoo Üye Starsley' Alıntı: bir iki resim atsan bari özel karalerden ama öylede özelini görmüş oluruz olmadı neyse güzel geçmesine sevindim Genişletmek için tıkla ... facede var hepsi..
Starsley' Alıntı: bir iki resim atsan bari özel karalerden ama öylede özelini görmüş oluruz olmadı neyse güzel geçmesine sevindim Genişletmek için tıkla ... facede var hepsi..
Burak Üye Starsley' Alıntı: olmadı bir türlü, rtsp:// yazılı ikende denedim silip de yazdım yine olmadı Genişletmek için tıkla ... alla alla. ben denedim dün.giriyordu video filan izliyordum hatta
Starsley' Alıntı: olmadı bir türlü, rtsp:// yazılı ikende denedim silip de yazdım yine olmadı Genişletmek için tıkla ... alla alla. ben denedim dün.giriyordu video filan izliyordum hatta
Yasminozz Üye Love Prince' Alıntı: hoşgeldin naber Genişletmek için tıkla ... Starsley' Alıntı: nasılsın yasmi hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Hoşgördük...iyiyim sağolunn sizleri sormalı...
Love Prince' Alıntı: hoşgeldin naber Genişletmek için tıkla ... Starsley' Alıntı: nasılsın yasmi hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Hoşgördük...iyiyim sağolunn sizleri sormalı...
Reşwan Emekli Yönetici minoo' Alıntı: facede var hepsi.. Genişletmek için tıkla ... bende yok --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: Hoşgördük...iyiyim sağolunn sizleri sormalı... Genişletmek için tıkla ... iyidir şükür iyi olmana sevindim -YARINIYOK-' Alıntı: bana neden çağırmıyorsunuz yahu saat 00.00 geçmiş selamlar Genişletmek için tıkla ... selam hoşgeldin
minoo' Alıntı: facede var hepsi.. Genişletmek için tıkla ... bende yok --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: Hoşgördük...iyiyim sağolunn sizleri sormalı... Genişletmek için tıkla ... iyidir şükür iyi olmana sevindim -YARINIYOK-' Alıntı: bana neden çağırmıyorsunuz yahu saat 00.00 geçmiş selamlar Genişletmek için tıkla ... selam hoşgeldin
Reşwan Emekli Yönetici minoo' Alıntı: ya millet romantik komedi film tavsiyesi var mı?? Hüseyin senden alayım? Genişletmek için tıkla ... bende yok f.. eski ama güzel 50 ilk öpücük --------------- Ekleme --------------- !!Burak!!' Alıntı: alla alla. ben denedim dün.giriyordu video filan izliyordum hatta Genişletmek için tıkla ... nasıl olcek peki denemelere devam
minoo' Alıntı: ya millet romantik komedi film tavsiyesi var mı?? Hüseyin senden alayım? Genişletmek için tıkla ... bende yok f.. eski ama güzel 50 ilk öpücük --------------- Ekleme --------------- !!Burak!!' Alıntı: alla alla. ben denedim dün.giriyordu video filan izliyordum hatta Genişletmek için tıkla ... nasıl olcek peki denemelere devam