minoo Üye gaffarson' Alıntı: şarkı için teşekkürler henüz indirmedim de halledicem en müsait zamanda Genişletmek için tıkla ... rica ederim ne demek
gaffarson' Alıntı: şarkı için teşekkürler henüz indirmedim de halledicem en müsait zamanda Genişletmek için tıkla ... rica ederim ne demek
gaffarson Üye Love Prince' Alıntı: ben kaçar herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: iyi geceler Hüso..ben de sütümü içeyim de gidiyorum. Genişletmek için tıkla ... sana da iyi geceler
Love Prince' Alıntı: ben kaçar herkese iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: iyi geceler Hüso..ben de sütümü içeyim de gidiyorum. Genişletmek için tıkla ... sana da iyi geceler
gaffarson Üye minoo' Alıntı: daha süt içiyorum Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun ben de alayım canım istedi
minoo Üye gaffarson' Alıntı: afiyet olsun ben de alayım canım istedi Genişletmek için tıkla ... ben çok severim süt bir de uykum gelmezse ya da kendimi uykudan yana kötü hissedersem hemen süt içerim
gaffarson' Alıntı: afiyet olsun ben de alayım canım istedi Genişletmek için tıkla ... ben çok severim süt bir de uykum gelmezse ya da kendimi uykudan yana kötü hissedersem hemen süt içerim
gaffarson Üye minoo' Alıntı: ben çok severim süt bir de uykum gelmezse ya da kendimi uykudan yana kötü hissedersem hemen süt içerim Genişletmek için tıkla ... ben de severim eskiden soğuk içemezdim, sıcakken de kaymağından dolayı içemem kısacası içmezdim artık fark etmiyor yılan gibi içiyorum
minoo' Alıntı: ben çok severim süt bir de uykum gelmezse ya da kendimi uykudan yana kötü hissedersem hemen süt içerim Genişletmek için tıkla ... ben de severim eskiden soğuk içemezdim, sıcakken de kaymağından dolayı içemem kısacası içmezdim artık fark etmiyor yılan gibi içiyorum
minoo Üye gaffarson' Alıntı: ben de severim eskiden soğuk içemezdim, sıcakken de kaymağından dolayı içemem kısacası içmezdim artık fark etmiyor yılan gibi içiyorum Genişletmek için tıkla ... ben de sıcak süt içemem şekerli içemem! soğuk ve şekersiz olmalı
gaffarson' Alıntı: ben de severim eskiden soğuk içemezdim, sıcakken de kaymağından dolayı içemem kısacası içmezdim artık fark etmiyor yılan gibi içiyorum Genişletmek için tıkla ... ben de sıcak süt içemem şekerli içemem! soğuk ve şekersiz olmalı
gaffarson Üye minoo' Alıntı: ben de sıcak süt içemem şekerli içemem! soğuk ve şekersiz olmalı Genişletmek için tıkla ... ben sıcagı çerim kaymagını hemen alıp tekrar tutmadan bititirirsem soguk ve sekersiz de içerim fark etmiyor artık yani iç iç iyidir süt
minoo' Alıntı: ben de sıcak süt içemem şekerli içemem! soğuk ve şekersiz olmalı Genişletmek için tıkla ... ben sıcagı çerim kaymagını hemen alıp tekrar tutmadan bititirirsem soguk ve sekersiz de içerim fark etmiyor artık yani iç iç iyidir süt
minoo Üye gaffarson' Alıntı: ben sıcagı çerim kaymagını hemen alıp tekrar tutmadan bititirirsem soguk ve sekersiz de içerim fark etmiyor artık yani iç iç iyidir süt Genişletmek için tıkla ... hani ısındığı zaman üstünde soğumaya bağlayınca kaymak oluyor ya sakın bana onu seviyorum deme,şuraya kusarım yemin ederim
gaffarson' Alıntı: ben sıcagı çerim kaymagını hemen alıp tekrar tutmadan bititirirsem soguk ve sekersiz de içerim fark etmiyor artık yani iç iç iyidir süt Genişletmek için tıkla ... hani ısındığı zaman üstünde soğumaya bağlayınca kaymak oluyor ya sakın bana onu seviyorum deme,şuraya kusarım yemin ederim
gaffarson Üye minoo' Alıntı: hani ısındığı zaman üstünde soğumaya bağlayınca kaymak oluyor ya sakın bana onu seviyorum deme,şuraya kusarım yemin ederim Genişletmek için tıkla ... cümleye girişin şey gibi oldu hani kızgın kumlardan serin sulara atlarsın ya öyle birsey diorsun sandım
minoo' Alıntı: hani ısındığı zaman üstünde soğumaya bağlayınca kaymak oluyor ya sakın bana onu seviyorum deme,şuraya kusarım yemin ederim Genişletmek için tıkla ... cümleye girişin şey gibi oldu hani kızgın kumlardan serin sulara atlarsın ya öyle birsey diorsun sandım
minoo Üye gaffarson' Alıntı: cümleye girişin şey gibi oldu hani kızgın kumlardan serin sulara atlarsın ya öyle birsey diorsun sandım Genişletmek için tıkla ... bunu diyeceğin de benim aklıma gelmezdi hiç
gaffarson' Alıntı: cümleye girişin şey gibi oldu hani kızgın kumlardan serin sulara atlarsın ya öyle birsey diorsun sandım Genişletmek için tıkla ... bunu diyeceğin de benim aklıma gelmezdi hiç
gaffarson Üye minoo' Alıntı: bunu diyeceğin de benim aklıma gelmezdi hiç Genişletmek için tıkla ... dönücem ben sana bi dakika karsılama komitesi için hazırlanıyorum
minoo' Alıntı: bunu diyeceğin de benim aklıma gelmezdi hiç Genişletmek için tıkla ... dönücem ben sana bi dakika karsılama komitesi için hazırlanıyorum
minoo Üye gaffarson' Alıntı: dönücem ben sana bi dakika karsılama komitesi için hazırlanıyorum Genişletmek için tıkla ... o ne demek
gaffarson' Alıntı: dönücem ben sana bi dakika karsılama komitesi için hazırlanıyorum Genişletmek için tıkla ... o ne demek
femaleeagle1903 Üye her an herşey diyebilir valla hazırlıklı olmakta fayda var..diyeceklerini hiç sakınmaz sms bile atar
gaffarson Üye kaçak avcı' Alıntı: her an herşey diyebilir valla hazırlıklı olmakta fayda var..diyeceklerini hiç sakınmaz sms bile atar Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
kaçak avcı' Alıntı: her an herşey diyebilir valla hazırlıklı olmakta fayda var..diyeceklerini hiç sakınmaz sms bile atar Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
minoo Üye heh geldi mi ben de diyorum ne oluyoruz dur baştan alayım o zaman hoşgeldin aramıza arkadaşım..Pınar ben.
heh geldi mi ben de diyorum ne oluyoruz dur baştan alayım o zaman hoşgeldin aramıza arkadaşım..Pınar ben.