Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

dün gece aynısından bir tane de benim yanıma geliyordu yaklaşırken üfledim, hayvan türbülansa girdi

Halka filminin üstüne olunca bi an ürküttü ama beni..

şu an delice bi kaşıntının ortasındayım...kolum deli gibi kaşınıyo...

Love Prince ın yeni avatarı belli oldu

Halka filminin üstüne olunca bi an ürküttü ama beni..

şu an delice bi kaşıntının ortasındayım...kolum deli gibi kaşınıyo...

yıka iyi gelir kaşıdıkça daha kötü olmasın

vay abi çok güzel hatta mükemmel olmuş

kol@j

Üye

vay abi çok güzel hatta mükemmel olmuş

beğendiysen senin olsun ... kardeş.. istediğin gibi kullanabilirsin

ha arkadaşlar yeni bir fikrim var..

forumda bir test konusu oluşturup testlerdeki seçenekler tıklandıkça forum içindeki konularda gezilecek.. gidilen konulardaki ip uçları toplanarak bulmacanın parçaları birleşecek...

böyle bir oyun sistemi düşünüyorum..

ilginç ve eğlenceli gibi duruyor, bulmacaların her türlüsüne varım

kaşıntı merhemi sürdüm umarım ii gelir....derimi sökesim var o denli deli bi kaşıntı...

geçmiş olsun. Elinden geldiğince kaşımamaya çalış, kaşıdıkça kaşınasın gelir. Ayrıca kolonya da sür.

kol@j

Üye
ilginç ve eğlenceli gibi duruyor, bulmacaların her türlüsüne varım

dün aklıma geldi ...

bir konu açacağım.. soruları doğru cevapladıkça doğru ipucu yalnız konuya geri dönüş linkini oluşturabilmek için kendi açtığım konular arasında olacak galiba ya da arkadaşlardan yardım alarak geri dönüş linkleri oluşturabiliriz.

ancak işin planlaması için düşüncelerimi tamamlayayım bir hafta içerisinde böyle bir oyu sistemi geliştirirm herhal.

benden bu kdr...ii geceler arkadaşlar...

kol@j

Üye
malumunuz hemen hemen bütün forumlardaki oyun sistemi sıralı gidiyor.

üstekini banla, üsttekinin kafasına ne düşsün, biri hakkında yorum yap,
sonraki dörtlüğü sen yaz, neden?, gibi...

ama bu şekilde kombine konular arasında da gezinti yaptırabilecek bir oyun sistemi ilk olacak galiba...

inşallah faydalı olur arkadaşlar

destekleyin beni... destek istiyorum
sarıların sülo daki hamza​

ben fikri marjinal buldum. Bu yüzden yardım edebileceğim birşey olursa elimden geleni yapmaya çalışırım. Ayrıca eğer geri dönüş linkinden kastınızı doğru anladıysam eğer sadece sizin konularınızdan olmasına gerek yok bence.

Sadece kolay kolay içeriği vs değişmeyecek ya da silinme ihtimali kolay kolay olmayan konular ve içerikler seçmek daha olumlu sonuç verecektir diye düşünüyorum ve tabi ki böyle kaspsamlı bir organizede de hata payına neredeyse yer olmamalı ya da hata payı için seçenek düşünülmeli.

minoo

Üye
ben bu yeni oyun işini anlayamadım beyler

kol@j

Üye

bulmaca konusu açılınca birkaç tane soru olacak.. bu soruların cevap şıklarının herbiri birbrinden farklı konuya atacak.. o konudaki ip ucu aynı zamanda bulmaca konusuna dönüş linki olacak diğer soruyu okumak için...

bütün sorular cevaplanıp toplanan ip uçları değerlendirilecek... ve hedefe ulaşılmaya çalışılacak...

böyle bir sistem...

ben şu şekilde düşünmüştüm bulmaca konusu açılıp tek bir soru sorulacak ve cevap herhangi bir üyenin herhangi bir konusuna yönlendirecek. O gidilen linkteki konuda yeni ip ucu gizli olacak ve bulunan yeni ip ucu da aynı zamanda bir sonraki ip ucu için gidilecek olan konuya yönlendirecek. Tabi bu işi çok zorlaştırıyor.

dediğiniz gibi gayet mantıklı bir fikir, sürekli ana soruların olduğu konuya yönlenileceğinden konudan kopulmadığı gibi hedefe de adım adım yaklaşılabilri tabi ki. Ancak şu nasıl olacak çok mu uzun bir konu söz konusu ? Yani kısa sürede cevap bulunursa o bulmaca tamamlanmış olup 2. konu mu açılmış olacak ? Yoksa tek bir konu ama bir çok soru olacagından kısa sürede tamamlanamayan türden bir bulmaca mı düşünüyorsunuz?

neyse hüseyin kaçar herkese iyi geceler

kol@j

Üye

sorular aynı konuda.. hangi sorudan başlamak istersen o sorunun ip ucunu bulursun...

hatta bulduğun ip ucu soru konusuna değilde başka konuya oradaki ip ucu başka konuya oradaki ipucu daha başka konuya yönlendirme sistemi de olabilir.. daha sonra soru konusuna gelinebilir de.. yani bir orudan daha fazla ipucu toplanabilir.

o zaman daha eğlenceli olur... hatta final konusuna ipuçları toplanıp bir slogan ya da ata sözü gibibir şey çıkartılabilir.

gerçi bu işi başlatma niyetindeyim...

bu sisteme ilgi duyacak arkadaşlar çok daha fazla gelişmiş ve eğlenceli bir sistem uydurabilir...

bu umudum var...

--------------- Ekleme ---------------

neyse hüseyin kaçar herkese iyi geceler

Allah rahatlık versin...