Yasminozz
Üye
dün gece aynısından bir tane de benim yanıma geliyordu yaklaşırken üfledim, hayvan türbülansa girdi
sana bir sürprizim var...
--------------- Ekleme ---------------
işte sürprizim...
bak sana yalan gelir, Allah seni inandırsın
halka 3 sana ithaf edilerek yapılmış anladığım kadarıyla..
işte ıspatı...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
beğendin mi?
Halka filminin üstüne olunca bi an ürküttü ama beni..
şu an delice bi kaşıntının ortasındayım...kolum deli gibi kaşınıyo...
sana bir sürprizim var...
--------------- Ekleme ---------------
işte sürprizim...
bak sana yalan gelir, Allah seni inandırsın
halka 3 sana ithaf edilerek yapılmış anladığım kadarıyla..
işte ıspatı...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
beğendin mi?
vay abiçok güzel hatta mükemmel olmuş
Love Prince ın yeni avatarı belli oldu
yıka iyi gelir kaşıdıkça daha kötü olmasın
ha arkadaşlar yeni bir fikrim var..
forumda bir test konusu oluşturup testlerdeki seçenekler tıklandıkça forum içindeki konularda gezilecek.. gidilen konulardaki ip uçları toplanarak bulmacanın parçaları birleşecek...
böyle bir oyun sistemi düşünüyorum..
kaşıntı merhemi sürdüm umarım ii gelir....derimi sökesim var o denli deli bi kaşıntı...
ilginç ve eğlenceli gibi duruyor, bulmacaların her türlüsüne varım
dün gece aynısından bir tane de benim yanıma geliyordu yaklaşırken üfledim, hayvan türbülansa girdi
dün aklıma geldi ...
bir konu açacağım.. soruları doğru cevapladıkça doğru ipucu yalnız konuya geri dönüş linkini oluşturabilmek için kendi açtığım konular arasında olacak galiba ya da arkadaşlardan yardım alarak geri dönüş linkleri oluşturabiliriz.
ancak işin planlaması için düşüncelerimi tamamlayayım bir hafta içerisinde böyle bir oyu sistemi geliştirirm herhal.
iyi geceler canımbenden bu kdr...ii geceler arkadaşlar...
benden bu kdr...ii geceler arkadaşlar...
benden bu kdr...ii geceler arkadaşlar...
ben fikri marjinal buldum. Bu yüzden yardım edebileceğim birşey olursa elimden geleni yapmaya çalışırım. Ayrıca eğer geri dönüş linkinden kastınızı doğru anladıysam eğer sadece sizin konularınızdan olmasına gerek yok bence.
Sadece kolay kolay içeriği vs değişmeyecek ya da silinme ihtimali kolay kolay olmayan konular ve içerikler seçmek daha olumlu sonuç verecektir diye düşünüyorum ve tabi ki böyle kaspsamlı bir organizede de hata payına neredeyse yer olmamalı ya da hata payı için seçenek düşünülmeli.
bulmaca konusu açılınca birkaç tane soru olacak.. bu soruların cevap şıklarının herbiri birbrinden farklı konuya atacak.. o konudaki ip ucu aynı zamanda bulmaca konusuna dönüş linki olacak diğer soruyu okumak için...
bütün sorular cevaplanıp toplanan ip uçları değerlendirilecek... ve hedefe ulaşılmaya çalışılacak...
böyle bir sistem...
ben şu şekilde düşünmüştüm bulmaca konusu açılıp tek bir soru sorulacak ve cevap herhangi bir üyenin herhangi bir konusuna yönlendirecek. O gidilen linkteki konuda yeni ip ucu gizli olacak ve bulunan yeni ip ucu da aynı zamanda bir sonraki ip ucu için gidilecek olan konuya yönlendirecek. Tabi bu işi çok zorlaştırıyor.
dediğiniz gibi gayet mantıklı bir fikir, sürekli ana soruların olduğu konuya yönlenileceğinden konudan kopulmadığı gibi hedefe de adım adım yaklaşılabilri tabi ki. Ancak şu nasıl olacak çok mu uzun bir konu söz konusu ? Yani kısa sürede cevap bulunursa o bulmaca tamamlanmış olup 2. konu mu açılmış olacak ? Yoksa tek bir konu ama bir çok soru olacagından kısa sürede tamamlanamayan türden bir bulmaca mı düşünüyorsunuz?
neyse hüseyin kaçarherkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?