gaffarson
Üye
Sen üstte bu mesajı yazınca ben gidiyorsun sandım
Halit sana Sahrayla uğraş mı dedi
Başka birşey yap avatarını
tabi tabi muhakkak öyle demiştirYok bilakis "Gencer Sahra ile sakın uğraşma" dedi, dermişim
tabi tabi muhakkak öyle demiştirHaliiiittttt
yok yok günahını alma arkadaşımın, hakkında kötü bir şey söylemedi.
Aslında hiç bir şey söylemedi diyeceğim (yaaaa, demek benden bahsetme gereği bile duymadı, diyeceksin diye çekiniyorum)
hakkında kötü bir şey söylemedi dediğimde de ( yaaaa demek iyi bişeyler söyledi yani bahsetti benden , deyip kafanda soru işareti kalacak diye de çekiniyorum )
evet bakalım yarışmacımız ne yapacak ? Hangisini seçecek ? Yoksa kutusuna mı gidecek ?
Arkadaşım kimse hakkında kötü bir şey demedi, aslında hiç birinizi tanımıyorum henüz sadece konulardan sohbet bölümünden vs takip edebildiğim kadarıyla biliyorum sizi onun dışında da sizlerin genel olarak sıcak kanlı olduğunuzdan ve yabancılık çekmeyeceğimden falan bahsetti. İyidir dedi arkadaşların hepsi ve zaten görebildiğim kadarıyla da haklı.
Biliyorum Halit iyidirsadece benim nicke taktıydı ondan benlen uğraşıyordu
bir şey itiraf etmeliyim ki şu açık bıraktığın,birbiriyle alakasız yorumlarına bayıldım bennick demişken ben de buraya geldiğimde g@ff@rson olarak alacaktım. Bazen o şekilde de kullanırım sonra vazgeçip düz olarak yazdım ve kısa bir süre önce dikkatimi çekti birden 3-4 kişi nicklerini "@" işaretli olarak yaptı. Şu an hatırladıklarımdan birisi sensin diğeri de kol@j adlı arkadaş sanırım.
Şaşırmıştım kendi kendime "hemen hemen aynı süreler içinde bir çok kişinin birden "@" işaretini kullanmak istemesi çok ilginç" dedim.
her hangi bir yere bağlamayacağım konuyu. Öyle işte
bir şey itiraf etmeliyim ki şu açık bıraktığın,birbiriyle alakasız yorumlarına bayıldım ben
H@lit in nicki de öyle
Değiştir sende
Hoşgeldin Mustafakadro sağlam mı arkadaşlar ?
müsaitse içeri gelem
cümleten iyi geceler.
hoşgeldin abikadro sağlam mı arkadaşlar ?
müsaitse içeri gelem
cümleten iyi geceler.
bir şey itiraf etmeliyim ki şu açık bıraktığın,birbiriyle alakasız yorumlarına bayıldım ben
kadro sağlam mı arkadaşlar ?
müsaitse içeri gelem
cümleten iyi geceler.
rica ederim öyleyseteşekkür ederim öyleyse
kadro sağlam mı arkadaşlar ?
müsaitse içeri gelem
cümleten iyi geceler.
Ben yavaş yavaş kaçayım
size iyi muhabbetler
Mustafa kapıları iyi kilitle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?