Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

tabi tabi muhakkak öyle demiştir Haliiiittttt

yok yok günahını alma arkadaşımın, hakkında kötü bir şey söylemedi.

Aslında hiç bir şey söylemedi diyeceğim (yaaaa, demek benden bahsetme gereği bile duymadı, diyeceksin diye çekiniyorum)

hakkında kötü bir şey söylemedi dediğimde de ( yaaaa demek iyi bişeyler söyledi yani bahsetti benden , deyip kafanda soru işareti kalacak diye de çekiniyorum )

evet bakalım yarışmacımız ne yapacak ? Hangisini seçecek ? Yoksa kutusuna mı gidecek ?

Arkadaşım kimse hakkında kötü bir şey demedi, aslında hiç birinizi tanımıyorum henüz sadece konulardan sohbet bölümünden vs takip edebildiğim kadarıyla biliyorum sizi onun dışında da sizlerin genel olarak sıcak kanlı olduğunuzdan ve yabancılık çekmeyeceğimden falan bahsetti. İyidir dedi arkadaşların hepsi ve zaten görebildiğim kadarıyla da haklı.

s@hr@

Üye

Biliyorum Halit iyidir sadece benim nicke taktıydı ondan benlen uğraşıyordu

Biliyorum Halit iyidir sadece benim nicke taktıydı ondan benlen uğraşıyordu

nick demişken ben de buraya geldiğimde g@ff@rson olarak alacaktım. Bazen o şekilde de kullanırım sonra vazgeçip düz olarak yazdım ve kısa bir süre önce dikkatimi çekti birden 3-4 kişi nicklerini "@" işaretli olarak yaptı. Şu an hatırladıklarımdan birisi sensin diğeri de kol@j adlı arkadaş sanırım.

Şaşırmıştım kendi kendime "hemen hemen aynı süreler içinde bir çok kişinin birden "@" işaretini kullanmak istemesi çok ilginç" dedim.

her hangi bir yere bağlamayacağım konuyu. Öyle işte

s@hr@

Üye

H@lit in nicki de öyle
Değiştir sende

minoo

Üye
bir şey itiraf etmeliyim ki şu açık bıraktığın,birbiriyle alakasız yorumlarına bayıldım ben

kol@j

Üye
kadro sağlam mı arkadaşlar ?

müsaitse içeri gelem

cümleten iyi geceler.

H@lit in nicki de öyle
Değiştir sende

H@lit ? o kim ki ? dermişim

evet haklısın geldiğimde "haltie" idi bak onu unutmuşum gidiyor ya artık tamam tanımam onu

gaffarson diye başladım, artık kalsın o şekilde.

Aslında ben avatar da sık değiştirmem koyduğum en az 6 ay kalır ama burada taso resmiyle başladım ve o bayınca değiştirdim bunu da değiştirebilirim yakında yani istisnam olur bu konuda ama nick kalır sanıyorum

bir şey itiraf etmeliyim ki şu açık bıraktığın,birbiriyle alakasız yorumlarına bayıldım ben

teşekkür ederim öyleyse

kadro sağlam mı arkadaşlar ?

müsaitse içeri gelem

cümleten iyi geceler.

sağlam hoşgeldiniz. Sizin adınızı bilmiyordum son mesajda görüyorum Mustafa olduğunuzu sizinle de tanışmış olalım. Ben Gencer hoşgeldiniz ayrıca az önce adınızı geçirmiştim iyi biri olduğunuz düşüncesindeyim

s@hr@

Üye
Ben yavaş yavaş kaçayım
size iyi muhabbetler
Mustafa kapıları iyi kilitle...