Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Praetor

Emekli Yönetici
Satranç turnuvasında eşleşmeleri nasıl yapsam adil olur diye düşünürken akıllara zarar bir yöntem geldi aklıma, umarım beğenilir

jöly

Üye
iyi geceler...

Praetor

Emekli Yönetici
Uyku uyumaya uyumaya unutuluyor herhalde beden tarafından
Uykum yok ama yatayım bari...
İyi geceler MaxiCep...

jöly

Üye
iyi geceler herkese...sabah erkenden yola çıkıcam erken yatmam lazım...

Praetor

Emekli Yönetici
İyi geceler jöly!

Gececiler! Ses verin!

Praetor

Emekli Yönetici
Artık gececi selam ver diye soracağım
Nasılsın yasminoz?

slm grafix,slm ata...

ben yeni açtım ama pc yi...

iyiyim ben saoll...biraz yorgunum...hayır hayır bayaa yorgunum... malumm bayram arefesi ve temizlik yemek vs.. işleride bayanlara düşüyo...e bende bayan olunca böyle yorgun olunuyo işte...

sen nasılsın ??

Praetor

Emekli Yönetici
Ben... Dinlendim bugün... Bütün gün!.. Kafamda ders düşünmek zorunda olmamanın mutluluğu...

ohhh ne güzel... beni yarında bi sürü iş bekliyo...oruçlu olunca daha zor oluyo tabii o işler... (Allah kabul eder inşallah ) bayramda da bayaa bi görev düşer tabii bana..kahve,çay,yemek,tatlı,meyve servisi fln...tabi çıkan bulaşığı fln hiç sölemiyorum (süslü püslüyken bu işleri yapmakta çok hoş bişi değil tabii )

Praetor

Emekli Yönetici
Kabul eder tabii, neden etmesin Senin işin zor Çok kolay gelsin sana, ben bayramda tüketenler gurubunda olmayı seviyorum

bende tüketen kısımda olmayı seviyorum ama olmuyo işte... hayır sadece evde yapsan neyse gittiğin yerde de yardım etmek gerekiyo doğal olarak... ne anladım bayramdan msafir olmaktan...her daimm hizmet et pehhh...

Praetor

Emekli Yönetici
Eee kadın olmak kolay değil
Kaç misafir var planda?

biz o kadın lafını bayan die değişsek nasıl olur... kadın diyince kendimi yaşlı ya da evli gibi falan hisediyorumm...

vallaa biz kalabalık bi sülaleyiz...ne sen sor ne ben söliym....bomboş geçen bi bayram günümüz olmaz mesela...3-4 günü de dolu olur...(kah biz gideriz kah gelen olur )

Praetor

Emekli Yönetici
Sayamam diyorsun yani
Bayan s Hayatımda ilk defa kendisine bayan dememi isteyen biriyle karşılaşıyorum Genelde kadınlar tarafından en itici görülen kelime olarak addedilir ama... Tabii bir daha sana öyle hitap etmeyeceğim
Eee bayan olmak zor

GRafix

Üye
iyi geceler bol muhabbetler herkese..