devrelerim bugün akşamüstü 18:30 dolaylarında işlemlerim bitti çok şükür.küçükyalı ikmal ve maliye okulunda girdim sınava.dün gece 11 gibi numara veriliyor mu diye gittim ama kapıdaki nöbetçi asker sabaha karşı 5 gibi numara dağıtılacağını söyledi ve burda beklemenin bi anlamı olmadığını söyledi.tabiki bu olmamış.sabaha karşı 5 gibi tekrar gittiğimde bana verilen numara 995 ti neyse bu seferde o numaranın saat 9.30 gibi anca geleceğini söylediler.bu sefer inandım çünkü söyleyen uzman çavuştu gece nöbetindeki.bu sefer doğru çıktı saat 9.30 da gittim 75 erli olarak 4erli sıra halinde içeri aldılar.daha sonra avlu gibi büyük biyerde beklemeye başladık ama işkence çünkü içeri 10 kişi 10 kişi alıyorlar ve işlemler acayip uzun sürüyor.ben içerde kağıt kürek işlerini halletmek için 09:30 dan 16:00 a kadar 995 in gelmesini bekledim.sonra sınavdı doldurulacak ufak tefek evraklardı sıraydı derken 17 de sınava ancak girebildim.bu arada ilk karavanamıda yemiş oldum 5 günlük patates kızartması,kadınbudu köfteye benzetilmeye çalışılan köfte benzeri şey,yoğurt ve beni doyurmaya çalışan sıcak güzel bir yarım ekmek 18:30 da tüm işlemlerim bitti ve şimdi evdeyim darısı başınıza devrelerim