s@hr@ Üye Love Prince' Alıntı: iyiyim sanırım sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Şükür iyi olmaya çalışıyorum
Love Prince' Alıntı: iyiyim sanırım sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Şükür iyi olmaya çalışıyorum
Praetor Emekli Yönetici You wanna deal? How about this, you give me Neo, or we all die, right here, rihgt now. Matrix kaç 1? 2? 3? Google'siz bilebilecek olan var mı?
You wanna deal? How about this, you give me Neo, or we all die, right here, rihgt now. Matrix kaç 1? 2? 3? Google'siz bilebilecek olan var mı?
Yasminozz Üye s@hr@' Alıntı: nerdeee asker Halit gelmiş yer açın bakıyım ne düşünün sen yine Genişletmek için tıkla ... 6. his te görüyorum..
s@hr@' Alıntı: nerdeee asker Halit gelmiş yer açın bakıyım ne düşünün sen yine Genişletmek için tıkla ... 6. his te görüyorum..
gaffarson Üye h@lit' Alıntı: ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin kardeşim, ben seni yola çıktın sanıyordum. Kutlamalara başlamıştım tam neyse biraz daha beklerim
h@lit' Alıntı: ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin kardeşim, ben seni yola çıktın sanıyordum. Kutlamalara başlamıştım tam neyse biraz daha beklerim
Praetor Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: 2 die sallıyorum... Genişletmek için tıkla ... Helal olsun diyorum Pekiiii "i believe in America" Godfather serisinin kaçında geçiyordu. 1? 2? 3? Google'siz bulabilecek olan var mı?
yasminoz' Alıntı: 2 die sallıyorum... Genişletmek için tıkla ... Helal olsun diyorum Pekiiii "i believe in America" Godfather serisinin kaçında geçiyordu. 1? 2? 3? Google'siz bulabilecek olan var mı?
haltie Üye hoşbulduk beni şöför yaptınya mino iyiyim yasmi sen nassın hoşbulduk sahra sen nasılsın evet askerim rahat uyuyun artık gencer sen kutlamayı ben askerden gelince görecen
hoşbulduk beni şöför yaptınya mino iyiyim yasmi sen nassın hoşbulduk sahra sen nasılsın evet askerim rahat uyuyun artık gencer sen kutlamayı ben askerden gelince görecen
Praetor Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: 3... :d Genişletmek için tıkla ... Daaat bilemedin Godfather filminde geçen ilk cümledir Yani "1". Neyse yarışma bitti, sonra devam ederiz h@lit' Alıntı: askerim rahat uyuyun artık Genişletmek için tıkla ... Hakikaten yahu An itibariyle askeriz
yasminoz' Alıntı: 3... :d Genişletmek için tıkla ... Daaat bilemedin Godfather filminde geçen ilk cümledir Yani "1". Neyse yarışma bitti, sonra devam ederiz h@lit' Alıntı: askerim rahat uyuyun artık Genişletmek için tıkla ... Hakikaten yahu An itibariyle askeriz
Praetor Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: 1 dicektim de herşeyi bilip göze çarpmiym dedim... sen ne zmn sınava giriyosun Ata.. ? Genişletmek için tıkla ... Tabii Son gün gireriz ya, geniş geniş, rahat rahat
yasminoz' Alıntı: 1 dicektim de herşeyi bilip göze çarpmiym dedim... sen ne zmn sınava giriyosun Ata.. ? Genişletmek için tıkla ... Tabii Son gün gireriz ya, geniş geniş, rahat rahat
Praetor Emekli Yönetici h@lit' Alıntı: Ata ben askerim gülüm sen 2 gün sonra senden önce gelecem Genişletmek için tıkla ... Ne alaka yahu 1 Aralık itibariyle askeriz
h@lit' Alıntı: Ata ben askerim gülüm sen 2 gün sonra senden önce gelecem Genişletmek için tıkla ... Ne alaka yahu 1 Aralık itibariyle askeriz
gaffarson Üye h@lit' Alıntı: Ata ben askerim gülüm sen 2 gün sonra senden önce gelecem Genişletmek için tıkla ... David, büyük konuşma nolur nolmaz bunun diskosu var bilmem nesi var ayrıca sen hele gel de kutlamanın en büyüğünü yaparız ister senin yanında istersen benim yanımda
h@lit' Alıntı: Ata ben askerim gülüm sen 2 gün sonra senden önce gelecem Genişletmek için tıkla ... David, büyük konuşma nolur nolmaz bunun diskosu var bilmem nesi var ayrıca sen hele gel de kutlamanın en büyüğünü yaparız ister senin yanında istersen benim yanımda
s@hr@ Üye h@lit' Alıntı: hoşbulduk sahra sen nasılsın evet askerim rahat uyuyun artık Genişletmek için tıkla ... iyiyim biz sana öyle mi dedik
h@lit' Alıntı: hoşbulduk sahra sen nasılsın evet askerim rahat uyuyun artık Genişletmek için tıkla ... iyiyim biz sana öyle mi dedik
Yasminozz Üye Praetor' Alıntı: Tabii Son gün gireriz ya, geniş geniş, rahat rahat Genişletmek için tıkla ... nerde girceksin tuzla da mı...
Praetor' Alıntı: Tabii Son gün gireriz ya, geniş geniş, rahat rahat Genişletmek için tıkla ... nerde girceksin tuzla da mı...
haltie Üye gaffarson' Alıntı: David, büyük konuşma nolur nolmaz bunun diskosu var bilmem nesi var ayrıca sen hele gel de kutlamanın en büyüğünü yaparız ister senin yanında istersen benim yanımda Genişletmek için tıkla ... yok susuyorum gelince konuşacağım Praetor' Alıntı: Ne alaka yahu 1 Aralık itibariyle askeriz Genişletmek için tıkla ... öyle şey olur mu gidip ordaki işlemlerini yaptıktan sonra askersin s@hr@' Alıntı: iyiyim biz sana öyle mi dedik Genişletmek için tıkla ... nasıl yani
gaffarson' Alıntı: David, büyük konuşma nolur nolmaz bunun diskosu var bilmem nesi var ayrıca sen hele gel de kutlamanın en büyüğünü yaparız ister senin yanında istersen benim yanımda Genişletmek için tıkla ... yok susuyorum gelince konuşacağım Praetor' Alıntı: Ne alaka yahu 1 Aralık itibariyle askeriz Genişletmek için tıkla ... öyle şey olur mu gidip ordaki işlemlerini yaptıktan sonra askersin s@hr@' Alıntı: iyiyim biz sana öyle mi dedik Genişletmek için tıkla ... nasıl yani
s@hr@ Üye h@lit' Alıntı: yok susuyorum gelince konuşacağım öyle şey olur mu gidip ordaki işlemlerini yaptıktan sonra askersin nasıl yani Genişletmek için tıkla ... gidiyorsun rahattız diye
h@lit' Alıntı: yok susuyorum gelince konuşacağım öyle şey olur mu gidip ordaki işlemlerini yaptıktan sonra askersin nasıl yani Genişletmek için tıkla ... gidiyorsun rahattız diye
Praetor Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: nerde girceksin tuzla da mı... Genişletmek için tıkla ... Cücükyalı h@lit' Alıntı: öyle şey olur mu gidip ordaki işlemlerini yaptıktan sonra askersin Genişletmek için tıkla ...
yasminoz' Alıntı: nerde girceksin tuzla da mı... Genişletmek için tıkla ... Cücükyalı h@lit' Alıntı: öyle şey olur mu gidip ordaki işlemlerini yaptıktan sonra askersin Genişletmek için tıkla ...