Praetor Emekli Yönetici Hoşbulduk jöly, selam yasminoz!.. Evet bitti sınavlar! Çok sevinçliyim! Çoook!
Praetor Emekli Yönetici Son sınavıma girdim, çıktım kurtulmanın hafifliğiyle, sevgilimle Will-E filmine gittik, pek bir sevimliydi tavsiye ederim animasyon sevenlere, gezdik tozduk bol bol... Diğer gececiler neler yaptı acaba?..
Son sınavıma girdim, çıktım kurtulmanın hafifliğiyle, sevgilimle Will-E filmine gittik, pek bir sevimliydi tavsiye ederim animasyon sevenlere, gezdik tozduk bol bol... Diğer gececiler neler yaptı acaba?..
Praetor Emekli Yönetici titanic' Alıntı: bizde dreamboysun acıgını yakaladık onnan urasıyoruz... Genişletmek için tıkla ... Tebrik ederim seni :ehe
titanic' Alıntı: bizde dreamboysun acıgını yakaladık onnan urasıyoruz... Genişletmek için tıkla ... Tebrik ederim seni :ehe
Yasminozz Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
researcher Üye praetor' Alıntı: Tebrik ederim seni :ehe Genişletmek için tıkla ... tabiki dreamboysun espri anlayısına dayanarak yapıyoruz....
praetor' Alıntı: Tebrik ederim seni :ehe Genişletmek için tıkla ... tabiki dreamboysun espri anlayısına dayanarak yapıyoruz....