Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

yasmin kaç gündür tanıyamıyorum seni bi anlamı var dedin ağlayıp duruyorsun nasılsın bari hoş geldin

daha öncesinde tanıyomuydun ki... ? iyiyim çok şükür...keyfim yerinde...seni sormalı...

Kim gelmiş kim gelmiş hanimiş hanimiş

hoşgeldin Ercan...

haoşgeldin ne haber yasmi

hoşgördük cnm...ii saoll senden nbr.. ??

Yasmi tüttürüyon gene nasılsın

biliyosun tiryakiyim... iyiyim ben saoll sen nasılsın cnm...

ne çok iyiyim dedim yaa üst üste...

Burak

Üye
olmaz olamaz (şener şen gibi oldu)

veririm cevap yine.

neyse biraz açık kalayım

Tuba

Üye
daim olsun iyilik

Revengeful

Emekli Yönetici
yok o genelde akşam ya da gece girmez.gündüz buralarda olduğu için gönüldaşlarda.kendi konusu olduğundan değil yani
Pınar bugün ne kadarda iyilik seversin sen ya.. Herkese yardımcı oluyorsun. Gözlerim yaşardı

Reşwan

Emekli Yönetici
daha öncesinde tanıyomuydun ki... ? iyiyim çok şükür...keyfim yerinde...seni sormalı...

yok ya avatar açısından dedim alıştım o ara avatarına şimdi buna bakınca insan hüzünleniyor dün de demiştim galiba. iyidir şükür teşekkürler yasmi saol

POWER

Üye
iyi geceler mi desek yasminoz
Abonesi olduğum binlerce konu olunca habire mail geliyor özellikle bu konu yüzünden Girip bakmak istedim kim var kim yok diye pek tanıdık bulamadım.

s@hr@

Üye
ben de iyiyim sağolasın beni de alıştırdın

Reşwan

Emekli Yönetici
güllerin amiri geldi galiba sesi çıkmıyor

daim olsun iyilik

mersi..sana da daim olsun...

yok ya avatar açısından dedim alıştım o ara avatarına şimdi buna bakınca insan hüzünleniyor dün de demiştim galiba. iyidir şükür teşekkürler yasmi saol

arada hüzünlenmek iidir...

iyi geceler mi desek yasminoz
Abonesi olduğum binlerce konu olunca habire mail geliyor özellikle bu konu yüzünden Girip bakmak istedim kim var kim yok diye pek tanıdık bulamadım.

bilmem desek mi acaba...

ben de iyiyim sağolasın beni de alıştırdın

aman gerçekte içme de sanal da iç bişi olmaz...

Burak

Üye
güller abla banada öm attıda konudan devam edelim dedim
darılmamıştır umarım

Reşwan

Emekli Yönetici
arkadaşlara bi sorum olacak isminizle hitap etmekte bi sakınca varmı acaba sahra yasmin yoksa böyle mi alıştınız

minoo

Üye
benim için yok

Reşwan

Emekli Yönetici
mert nerdesin kardeş bi ters bi düz yazıp kaçıyorsun