karides Üye praetor' Alıntı: Ben ne yapıyorum sanki?! Bu çok değerli 2 insanla meslektaş olmak kolay değil. Benim yolum daha, çooook uzun İyi geceler MaxiCep... Genişletmek için tıkla ... teveccühünüz efem. Ayrıca, önemli olan yaşın değil, fikriyatın ve yaptıklarındır. Allah, yolunu açık etsin kardeşim.
praetor' Alıntı: Ben ne yapıyorum sanki?! Bu çok değerli 2 insanla meslektaş olmak kolay değil. Benim yolum daha, çooook uzun İyi geceler MaxiCep... Genişletmek için tıkla ... teveccühünüz efem. Ayrıca, önemli olan yaşın değil, fikriyatın ve yaptıklarındır. Allah, yolunu açık etsin kardeşim.
omayra Üye praetor' Alıntı: Ben ne yapıyorum sanki?! Bu çok değerli 2 insanla meslektaş olmak kolay değil. Benim yolum daha, çooook uzun İyi geceler MaxiCep... Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah.. Yollar gide gide aşılır.
praetor' Alıntı: Ben ne yapıyorum sanki?! Bu çok değerli 2 insanla meslektaş olmak kolay değil. Benim yolum daha, çooook uzun İyi geceler MaxiCep... Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah.. Yollar gide gide aşılır.
Praetor Emekli Yönetici karides' Alıntı: teveccühünüz efem. Ayrıca, önemli olan yaşın değil, fikriyatın ve yaptıklarındır. Allah, yolunu açık etsin kardeşim. Genişletmek için tıkla ... omayra' Alıntı: Estağfurullah.. Yollar gide gide aşılır. Genişletmek için tıkla ... Bu alçak gönüllü mesajlarınız için çok teşekkür ederim İzinizdeyim
karides' Alıntı: teveccühünüz efem. Ayrıca, önemli olan yaşın değil, fikriyatın ve yaptıklarındır. Allah, yolunu açık etsin kardeşim. Genişletmek için tıkla ... omayra' Alıntı: Estağfurullah.. Yollar gide gide aşılır. Genişletmek için tıkla ... Bu alçak gönüllü mesajlarınız için çok teşekkür ederim İzinizdeyim
Yasminozz Üye kadir geceniz mübarek olsun...dualarınızda bizleride unutmayın... (hangi birinizi hatırlicağız diceksiniz en azından diğerlerini unutsanızda beni unutmayın... )
kadir geceniz mübarek olsun...dualarınızda bizleride unutmayın... (hangi birinizi hatırlicağız diceksiniz en azından diğerlerini unutsanızda beni unutmayın... )
ouSahin Üye praetor' Alıntı: Ne oldu ki şimdi? Genişletmek için tıkla ... ikimiz adına iyi seçim aslında sadece bu kadar diyebilirim omayra' Alıntı: Ayrılıklar, ilişkiler ne kadar kolay... Genişletmek için tıkla ... Genelleme olmasada yetişkin insanlara öle gelebilir praetor' Alıntı: Genellemelere katılmıyorum İlkokuldan beri tanıdığım sevgilimle 2,5 yıldır çıkıyoruz Mutlu başlangıca gidiyoruz adım adım Genişletmek için tıkla ... Allah tamamını erdirsin prettygirl' Alıntı: niye ne olduki Çok üzüldüm yaaaglaagla Genişletmek için tıkla ... böle olması ikimiz adına daha iyi oldu xkadir61' Alıntı: selam herkese. ne oldu neden bu ayrılıklar. Genişletmek için tıkla ... mutlu ve aşk dolu giden ilişki olmasına ragmen engellerlere gücümüz yetmedi bölesi daha iyi prettygirl' Alıntı: selam kadircim ya çok üzüldüm tuba ile oğuza agla Genişletmek için tıkla ... üzülmene gerek yok lütfen
praetor' Alıntı: Ne oldu ki şimdi? Genişletmek için tıkla ... ikimiz adına iyi seçim aslında sadece bu kadar diyebilirim omayra' Alıntı: Ayrılıklar, ilişkiler ne kadar kolay... Genişletmek için tıkla ... Genelleme olmasada yetişkin insanlara öle gelebilir praetor' Alıntı: Genellemelere katılmıyorum İlkokuldan beri tanıdığım sevgilimle 2,5 yıldır çıkıyoruz Mutlu başlangıca gidiyoruz adım adım Genişletmek için tıkla ... Allah tamamını erdirsin prettygirl' Alıntı: niye ne olduki Çok üzüldüm yaaaglaagla Genişletmek için tıkla ... böle olması ikimiz adına daha iyi oldu xkadir61' Alıntı: selam herkese. ne oldu neden bu ayrılıklar. Genişletmek için tıkla ... mutlu ve aşk dolu giden ilişki olmasına ragmen engellerlere gücümüz yetmedi bölesi daha iyi prettygirl' Alıntı: selam kadircim ya çok üzüldüm tuba ile oğuza agla Genişletmek için tıkla ... üzülmene gerek yok lütfen
elmyra Üye praetor' Alıntı: Bu alçak gönüllü mesajlarınız için çok teşekkür ederim İzinizdeyim Genişletmek için tıkla ... hadi bak sayemde ikisindende güzel sözler duydun
praetor' Alıntı: Bu alçak gönüllü mesajlarınız için çok teşekkür ederim İzinizdeyim Genişletmek için tıkla ... hadi bak sayemde ikisindende güzel sözler duydun
tuba.dmn Üye ouSahin' Alıntı: Bugün itibariyle Tubayla duygusal baglamda olan ilişkimizi bitirdik kendisi bilmiyorum maxicep.com a takılırmı ama kendisi bilir Genişletmek için tıkla ... maxicep i snn sayende tanıdım azda olsa güzel arkadaşlıklarım war burda durmaya dewam edicem bırakmam heralde
ouSahin' Alıntı: Bugün itibariyle Tubayla duygusal baglamda olan ilişkimizi bitirdik kendisi bilmiyorum maxicep.com a takılırmı ama kendisi bilir Genişletmek için tıkla ... maxicep i snn sayende tanıdım azda olsa güzel arkadaşlıklarım war burda durmaya dewam edicem bırakmam heralde
Praetor Emekli Yönetici elmyra' Alıntı: hadi bak sayemde ikisindende güzel sözler duydun Genişletmek için tıkla ... Hayırlara vesile olan insan tuba.dmn' Alıntı: maxicep i snn sayende tanıdım azda olsa güzel arkadaşlıklarım war burda durmaya dewam edicem bırakmam heralde Genişletmek için tıkla ... Doğru karar! Kimseye kızıp darılıp veya manevi herhangi bir şey hissedip forumu bırakmamak gerek... Öyle değil mi elmyra
elmyra' Alıntı: hadi bak sayemde ikisindende güzel sözler duydun Genişletmek için tıkla ... Hayırlara vesile olan insan tuba.dmn' Alıntı: maxicep i snn sayende tanıdım azda olsa güzel arkadaşlıklarım war burda durmaya dewam edicem bırakmam heralde Genişletmek için tıkla ... Doğru karar! Kimseye kızıp darılıp veya manevi herhangi bir şey hissedip forumu bırakmamak gerek... Öyle değil mi elmyra
tuba.dmn Üye praetor' Alıntı: Doğru karar! Kimseye kızıp darılıp veya manevi herhangi bir şey hissedip forumu bırakmamak gerek... Öyle değil mi elmyra Genişletmek için tıkla ... burdayım hiç bi yere gitmeye niyetim yok kurtulamadınız benden
praetor' Alıntı: Doğru karar! Kimseye kızıp darılıp veya manevi herhangi bir şey hissedip forumu bırakmamak gerek... Öyle değil mi elmyra Genişletmek için tıkla ... burdayım hiç bi yere gitmeye niyetim yok kurtulamadınız benden
ouSahin Üye tuba.dmn' Alıntı: maxicep i snn sayende tanıdım azda olsa güzel arkadaşlıklarım war burda durmaya dewam edicem bırakmam heralde Genişletmek için tıkla ... sen bilirsin..
tuba.dmn' Alıntı: maxicep i snn sayende tanıdım azda olsa güzel arkadaşlıklarım war burda durmaya dewam edicem bırakmam heralde Genişletmek için tıkla ... sen bilirsin..
tuba.dmn Üye bende sabahlıcam hiç uykum yok --------------- Ekleme --------------- ee gününüz nasıl geçti arkadaşlar kimse konuşmıcak galiba
bende sabahlıcam hiç uykum yok --------------- Ekleme --------------- ee gününüz nasıl geçti arkadaşlar kimse konuşmıcak galiba