Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

işim bitince erkenden uykuya dalacağım Gececilik bana göre değil

aslında en güzeli ama ben oldum olası nedense geceyi yanii gece uykusunu hiç sevemedim...karanlıktan ürkerim ve olabildiğince geç yatarım karanlığın ve gecenin daha az bi vaktini uykuyla geçirmek için...

çalışmadığım içinde iyi oluyo tabii...sabah 7 de kalkan biri olsam (ki yazları sabah yürüyüşlerinde o saatte kalkarım) gece en geç 1 dedin mi uyku basıyo....ama yinede 2 yi yapıyorum...(gündüz 1 saate yakın uyuduğumu çaktırmayın ama)

omayra

Üye
Öğrencilik dönemlerimdeki gibi suda çözünür hazır kahvemi içiyorum (marka adı kullanmayacam derken ne kastım ama )

Hafif çarpıntım var, kahve bende hep bu etkiyi yaratıyor

Sinir sistemim bozuldu

Ben uykuyu çook severim

Bu arada yasminoz sana öyle çok özendim ki.... Yerinde olsam cumburlop dalardım yatağaaaa

Ve Sosyal Güvenlik Sisteminden nefret ediyorum! (ne alaka, çok alaka... onunla ilgili soru hazırlıyorum!!)

hidayet

Üye
gececi arkadaşlara selamlar
bende iftar saatinden beridir buradaydım artık uyku basmaya başladı ben yatmaya gidiyorum herkese iyi geceler s

Praetor

Emekli Yönetici
Ben de CMK'dan nefret ediyorum!..
Bu ne ya! Kim kimden hangi izni alıyor, savcıya ne zaman hakime ne zaman gidiyoruz, Polis Vazife ve Salahiyet Kanunu(ada bak!) başka konuşuyor cumuk başka konuşuyor, ne zaman yakalıyoruz, ne zaman göz altına alıyoruz ne zaman tutukluyoruz, ifade alma ile bilgi alma, dinleme, tespit etme soruşturma kovuşturma hepsi birbirine karıştı...
Kafamın içinde bir çorba var sanki

şuan itibarıyla keyfim yok...sizler iyisiniz umarım...

karides

Üye
Uzun zaman olmuş bu topiğe takılmayalı, herkese iyi geceler ve ben yatar.

elmyra

Üye

ata omayranın ve karidesin yanıda askerliğin daha cok senin

o yüzden senin hiç ağlamaya hakkın yokk
susta dersini çalış bakımm sennn

Praetor

Emekli Yönetici
ata omayranın ve karidesin yanıda askerliğin daha cok senin

o yüzden senin hiç ağlamaya hakkın yokk
susta dersini çalış bakımm sennn

Ben ne yapıyorum sanki?!

Bu çok değerli 2 insanla meslektaş olmak kolay değil. Benim yolum daha, çooook uzun

İyi geceler MaxiCep...

elmyra

Üye

Ben ne yapıyorum sanki?!

Bu çok değerli 2 insanla meslektaş olmak kolay değil. Benim yolum daha, çooook uzun

İyi geceler MaxiCep...

onlarda fazlasıyla geçtiler bu yollardan

Allah kolaylığını verir sen merak etme çalış çalış çalış

jöly

Üye
iyi geceler maxiciler...

jöly

Üye
kadir geceniz mübarek olsun maxiciler...

POWER

Üye
Senin de abla.Tüm maxi ailesinin kadir gecesini kutlarım