kol@j Üye s@hr@' Alıntı: gitmedin mi memlekete bayram tatiliydi Genişletmek için tıkla ... abla ben hala gurbetteyim tatil ne ki unuttum Starsley' Alıntı: nasılsın mustafa abi senin nasıl geçti bayram Genişletmek için tıkla ... teşekkürler iyiyim bayramda gurbetlik devam 8 ay sonra temelli dönüş var ondan onra bakacaz memleket havalarına
s@hr@' Alıntı: gitmedin mi memlekete bayram tatiliydi Genişletmek için tıkla ... abla ben hala gurbetteyim tatil ne ki unuttum Starsley' Alıntı: nasılsın mustafa abi senin nasıl geçti bayram Genişletmek için tıkla ... teşekkürler iyiyim bayramda gurbetlik devam 8 ay sonra temelli dönüş var ondan onra bakacaz memleket havalarına
Reşwan Emekli Yönetici hadi hayırlısı abi ben gidiyorum herkeze iyi geceler hoş sohbetler k.i.bakın görüşürüz mustafa abi sahra abla sanada iyi geceler
hadi hayırlısı abi ben gidiyorum herkeze iyi geceler hoş sohbetler k.i.bakın görüşürüz mustafa abi sahra abla sanada iyi geceler
s@hr@ Üye kol@j' Alıntı: abla ben hala gurbetteyim tatil ne ki unuttum teşekkürler iyiyim bayramda gurbetlik devam 8 ay sonra temelli dönüş var ondan onra bakacaz memleket havalarına Genişletmek için tıkla ... hayırlısı olsun...
kol@j' Alıntı: abla ben hala gurbetteyim tatil ne ki unuttum teşekkürler iyiyim bayramda gurbetlik devam 8 ay sonra temelli dönüş var ondan onra bakacaz memleket havalarına Genişletmek için tıkla ... hayırlısı olsun...
kol@j Üye Starsley' Alıntı: hadi hayırlısı abi ben gidiyorum herkeze iyi geceler hoş sohbetler k.i.bakın görüşürüz mustafa abi sahra abla sanada iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin
Starsley' Alıntı: hadi hayırlısı abi ben gidiyorum herkeze iyi geceler hoş sohbetler k.i.bakın görüşürüz mustafa abi sahra abla sanada iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin
s@hr@ Üye Starsley' Alıntı: hadi hayırlısı abi ben gidiyorum herkeze iyi geceler hoş sohbetler k.i.bakın görüşürüz mustafa abi sahra abla sanada iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler sen de k.i.b
Starsley' Alıntı: hadi hayırlısı abi ben gidiyorum herkeze iyi geceler hoş sohbetler k.i.bakın görüşürüz mustafa abi sahra abla sanada iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler sen de k.i.b
kol@j Üye ChavRash' Alıntı: İyi geceler, iyi uykular.. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin hasan http://www.maxicep.com/mizah-eglence-fikra/maxicep-askerlik-subesi-424525.html#post2942434
ChavRash' Alıntı: İyi geceler, iyi uykular.. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin hasan http://www.maxicep.com/mizah-eglence-fikra/maxicep-askerlik-subesi-424525.html#post2942434
'Maxi Genç Üye Revengeful' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- !!Burak!!' Alıntı: nerelerdesin senn Genişletmek için tıkla ... dersLerdeyim feLegim sasio bayramda hicbiyere gidemedim
Revengeful' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- !!Burak!!' Alıntı: nerelerdesin senn Genişletmek için tıkla ... dersLerdeyim feLegim sasio bayramda hicbiyere gidemedim