PhyscoDevil Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Eee farkımız olsun o kadar ben gideyim robotla konuşayım biraz Robota çıkma teklifi edip tekmeyi basicam bakalım ne yapacak Merve Genişletmek için tıkla ...
TuRkiShCowboy' Alıntı: Eee farkımız olsun o kadar ben gideyim robotla konuşayım biraz Robota çıkma teklifi edip tekmeyi basicam bakalım ne yapacak Merve Genişletmek için tıkla ...
-Crazy Girl- Üye sağol canım --------------- Ekleme --------------- mino face profilime bak en son yazığım şeye süper bişey.
sağol canım --------------- Ekleme --------------- mino face profilime bak en son yazığım şeye süper bişey.
kol@j Üye -Crazy Girl-' Alıntı: biz gülemeyeceğiz dedem vefat etti orada olacağız Genişletmek için tıkla ... Allah rahmet eylesin... başın sağolsun...
-Crazy Girl-' Alıntı: biz gülemeyeceğiz dedem vefat etti orada olacağız Genişletmek için tıkla ... Allah rahmet eylesin... başın sağolsun...
OğuzcanAbi Üye minoo' Alıntı: ya Oğuzcan iğrençsin sen gelince kaçıyor herkes..biraz normal gir mekana Genişletmek için tıkla ... harbi ya herkes kayboldu kimse yok forumda --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Sahan in smiley lerini bulmuş paylaşacak yer arıyor .. Genişletmek için tıkla ... 2006 dan beri war --------------- Ekleme --------------- TuRkiShCowboy' Alıntı: Oğuz maden mi arıyorsun Genişletmek için tıkla ... ya çıkaramadım bi yardım etsen
minoo' Alıntı: ya Oğuzcan iğrençsin sen gelince kaçıyor herkes..biraz normal gir mekana Genişletmek için tıkla ... harbi ya herkes kayboldu kimse yok forumda --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Sahan in smiley lerini bulmuş paylaşacak yer arıyor .. Genişletmek için tıkla ... 2006 dan beri war --------------- Ekleme --------------- TuRkiShCowboy' Alıntı: Oğuz maden mi arıyorsun Genişletmek için tıkla ... ya çıkaramadım bi yardım etsen
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Hayrola oğuz neyi çıkarmaya çalışıyorsun benden yardım istediğine göre durum ciddi
OğuzcanAbi Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Hayrola oğuz neyi çıkarmaya çalışıyorsun benden yardım istediğine göre durum ciddi Genişletmek için tıkla ... ewet ya iki buçuk saatir uğraşıom parmaklar yoruldu atla gel bayaa büüyük bişi war
TuRkiShCowboy' Alıntı: Hayrola oğuz neyi çıkarmaya çalışıyorsun benden yardım istediğine göre durum ciddi Genişletmek için tıkla ... ewet ya iki buçuk saatir uğraşıom parmaklar yoruldu atla gel bayaa büüyük bişi war
OğuzcanAbi Üye -Crazy Girl-' Alıntı: bi anda seni recep evediğe benzettim adamın burnunu karıştıryo pislikleri çıarıyo Genişletmek için tıkla ... zaten çok benzioruz ama görüşlerimiz bakış açımız
-Crazy Girl-' Alıntı: bi anda seni recep evediğe benzettim adamın burnunu karıştıryo pislikleri çıarıyo Genişletmek için tıkla ... zaten çok benzioruz ama görüşlerimiz bakış açımız