endometozon Üye kol@j' Alıntı: yatsı ezanı okunduysa konuya gelebilirim herhalde... iyi geceler arkadaşlar... Genişletmek için tıkla ... hosgeldın abı nasılsın
kol@j' Alıntı: yatsı ezanı okunduysa konuya gelebilirim herhalde... iyi geceler arkadaşlar... Genişletmek için tıkla ... hosgeldın abı nasılsın
PhyscoDevil Üye -Crazy Girl-' Alıntı: nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyi seni sormali hoşgeld.in oguz
-Crazy Girl- Üye nasılsınız --------------- Ekleme --------------- hayat sürüklüyo bizzde gidiyoz işte nasıl gidiyor hayat
nasılsınız --------------- Ekleme --------------- hayat sürüklüyo bizzde gidiyoz işte nasıl gidiyor hayat
-Crazy Girl- Üye ağzından yer alsın nasıl bi soruydu o öyle bi dostumdayım bu gece de oradan giriyorum --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: öhöm geleyim ben de artık. Genişletmek için tıkla ... gel vatandaş gel sohbet ediyoz
ağzından yer alsın nasıl bi soruydu o öyle bi dostumdayım bu gece de oradan giriyorum --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: öhöm geleyim ben de artık. Genişletmek için tıkla ... gel vatandaş gel sohbet ediyoz