PhyscoDevil Üye !!Burak!!' Alıntı: para bol derken çalısarak aldım hacı alın teri cod 4 mü oyun oynamayı bırakalı oldu baya Genişletmek için tıkla ... saka diorm ya madem oyun oynamıcan nie öle pahali bi sistem alionki? --------------- Ekleme --------------- pc i kapayim ii ısındı bugün
!!Burak!!' Alıntı: para bol derken çalısarak aldım hacı alın teri cod 4 mü oyun oynamayı bırakalı oldu baya Genişletmek için tıkla ... saka diorm ya madem oyun oynamıcan nie öle pahali bi sistem alionki? --------------- Ekleme --------------- pc i kapayim ii ısındı bugün
greenmile Üye şu an benim laptopta tam fukara işi amd athlon x2 dual core 2.20 işlemci 2 Gb Ram ve ati hd 3200 ekran kartı
şu an benim laptopta tam fukara işi amd athlon x2 dual core 2.20 işlemci 2 Gb Ram ve ati hd 3200 ekran kartı
Mert Üye PhyscoDevil' Alıntı: mario çalistirabiliormu Genişletmek için tıkla ... Worms, spider soliteri arasında gidip geliyordum
PhyscoDevil' Alıntı: mario çalistirabiliormu Genişletmek için tıkla ... Worms, spider soliteri arasında gidip geliyordum
PhyscoDevil Üye greenmile' Alıntı: şu an benim laptopta tam fukara işi amd athlon x2 dual core 2.20 işlemci 2 Gb Ram ve ati hd 3200 ekran kartı Genişletmek için tıkla ... bnm laptopun aynısı bitek sennkinin ekran kartından yüksek bu arada kırmızı ısık sinirimi bozdu bana sart adam gibi power
greenmile' Alıntı: şu an benim laptopta tam fukara işi amd athlon x2 dual core 2.20 işlemci 2 Gb Ram ve ati hd 3200 ekran kartı Genişletmek için tıkla ... bnm laptopun aynısı bitek sennkinin ekran kartından yüksek bu arada kırmızı ısık sinirimi bozdu bana sart adam gibi power
Burak Üye ilk baslarda baya hevesim vardı bilgisayara filan dedim almısken iyisini alayım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ilk baslarda baya hevesim vardı bilgisayara filan dedim almısken iyisini alayım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burak Üye Mert' Alıntı: Worms, spider soliteri arasında gidip geliyordum Genişletmek için tıkla ... gta vice açıyomu --------------- Ekleme --------------- aRdiLê' Alıntı: Allah'a emaneT oLun Kendinize İii baKIn KaLın saqLıcaKLa İyi qeceLeR Size. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler.
Mert' Alıntı: Worms, spider soliteri arasında gidip geliyordum Genişletmek için tıkla ... gta vice açıyomu --------------- Ekleme --------------- aRdiLê' Alıntı: Allah'a emaneT oLun Kendinize İii baKIn KaLın saqLıcaKLa İyi qeceLeR Size. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler.
greenmile Üye !!Burak!!' Alıntı: ilk baslarda baya hevesim vardı bilgisayara filan dedim almısken iyisini alayım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... senin sistemine çökerim bak hava yapma burda
!!Burak!!' Alıntı: ilk baslarda baya hevesim vardı bilgisayara filan dedim almısken iyisini alayım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... senin sistemine çökerim bak hava yapma burda
Burak Üye Mert' Alıntı: Ben kapatıyorum arkadaşlar.. İyi geceler herkese.. Tekrar teşekkürler Burak abi Genişletmek için tıkla ... iyi geceler. ne demek mert herzaman
Mert' Alıntı: Ben kapatıyorum arkadaşlar.. İyi geceler herkese.. Tekrar teşekkürler Burak abi Genişletmek için tıkla ... iyi geceler. ne demek mert herzaman
PhyscoDevil Üye !!Burak!!' Alıntı: bilmem. öylemi ? Genişletmek için tıkla ... ben öle biliorm greenmile' Alıntı: yetmiyo işte o yüzden ışık yanıyor öldürme kartını Genişletmek için tıkla ... tmm kızma hadi ben kacar dinlensin biraz pc
!!Burak!!' Alıntı: bilmem. öylemi ? Genişletmek için tıkla ... ben öle biliorm greenmile' Alıntı: yetmiyo işte o yüzden ışık yanıyor öldürme kartını Genişletmek için tıkla ... tmm kızma hadi ben kacar dinlensin biraz pc
Burak Üye greenmile' Alıntı: senin sistemine çökerim bak hava yapma burda Genişletmek için tıkla ... havamı ne havası baktım pc muhabbeti var yazdım özellikleri nereye çöküyon sennnn --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: iyi geceler millet Genişletmek için tıkla ... hosgeldin pınar --------------- Ekleme --------------- gidenlere iyi geceler.
greenmile' Alıntı: senin sistemine çökerim bak hava yapma burda Genişletmek için tıkla ... havamı ne havası baktım pc muhabbeti var yazdım özellikleri nereye çöküyon sennnn --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: iyi geceler millet Genişletmek için tıkla ... hosgeldin pınar --------------- Ekleme --------------- gidenlere iyi geceler.
greenmile Üye !!Burak!!' Alıntı: havamı ne havası baktım pc muhabbeti var yazdım özellikleri nereye çöküyon sennnn Genişletmek için tıkla ... çökemem mi kardeş falan dinlemem bak sora ağlarsın
!!Burak!!' Alıntı: havamı ne havası baktım pc muhabbeti var yazdım özellikleri nereye çöküyon sennnn Genişletmek için tıkla ... çökemem mi kardeş falan dinlemem bak sora ağlarsın