Burak Üye greenmile' Alıntı: normaldir devam et genç yanana kadar yolu var Genişletmek için tıkla ... yanmaz yanamaz yaktırmam 2senede 2.5 bini geçti bu bilgisayara harcadıgım
greenmile' Alıntı: normaldir devam et genç yanana kadar yolu var Genişletmek için tıkla ... yanmaz yanamaz yaktırmam 2senede 2.5 bini geçti bu bilgisayara harcadıgım
greenmile Üye !!Burak!!' Alıntı: önceki ekran kartım yandı.sıcaktan dediler şimdi sıcaktan koruyorum bütün parçaları kasada 6 fan var --------------- Ekleme --------------- ben batılıyım.ne anlarım. haberlerden gördüğümce haberdarım. Genişletmek için tıkla ... bi ekran kartının sıcaktan yanması için baya biz zorlamak lazım yani tebrikler eğer seni yemediyseler
!!Burak!!' Alıntı: önceki ekran kartım yandı.sıcaktan dediler şimdi sıcaktan koruyorum bütün parçaları kasada 6 fan var --------------- Ekleme --------------- ben batılıyım.ne anlarım. haberlerden gördüğümce haberdarım. Genişletmek için tıkla ... bi ekran kartının sıcaktan yanması için baya biz zorlamak lazım yani tebrikler eğer seni yemediyseler
Burak Üye greenmile' Alıntı: bi ekran kartının sıcaktan yanması için baya biz zorlamak lazım yani tebrikler eğer seni yemediyseler Genişletmek için tıkla ... zorlayacak oyun oynadıgımda yok 1gb zotac 256 bit sanırım kolay kolay zorlanmaz aRdiLê' Alıntı: Renkler birbirine benzediği iÇin akLın karışmıştıR neySe boŞvereLim. Genişletmek için tıkla ...
greenmile' Alıntı: bi ekran kartının sıcaktan yanması için baya biz zorlamak lazım yani tebrikler eğer seni yemediyseler Genişletmek için tıkla ... zorlayacak oyun oynadıgımda yok 1gb zotac 256 bit sanırım kolay kolay zorlanmaz aRdiLê' Alıntı: Renkler birbirine benzediği iÇin akLın karışmıştıR neySe boŞvereLim. Genişletmek için tıkla ...
greenmile Üye !!Burak!!' Alıntı: yanmaz yanamaz yaktırmam 2senede 2.5 bini geçti bu bilgisayara harcadıgım Genişletmek için tıkla ... para bolsa yolla bana valla
!!Burak!!' Alıntı: yanmaz yanamaz yaktırmam 2senede 2.5 bini geçti bu bilgisayara harcadıgım Genişletmek için tıkla ... para bolsa yolla bana valla
PhyscoDevil Üye !!Burak!!' Alıntı: zorlayacak oyun oynadıgımda yok 1gb zotac 256 bit sanırım kolay kolay zorlanmaz Genişletmek için tıkla ... o kart bende olsa
!!Burak!!' Alıntı: zorlayacak oyun oynadıgımda yok 1gb zotac 256 bit sanırım kolay kolay zorlanmaz Genişletmek için tıkla ... o kart bende olsa
Burak Üye staj çalıstıgım parayla topladım bilgisayarımı suanki ekran kartımda o ali yandı aynısından aldım bida adamlar tam kalite yapmıslar ya
staj çalıstıgım parayla topladım bilgisayarımı suanki ekran kartımda o ali yandı aynısından aldım bida adamlar tam kalite yapmıslar ya
greenmile Üye olum bişey olmaz o karta baştan niye söylemiyosunda yoruyosun bizi sen neyse bırakalım şu donanımı ya akşam akşam --------------- Ekleme --------------- iyiyim ardile sen?
olum bişey olmaz o karta baştan niye söylemiyosunda yoruyosun bizi sen neyse bırakalım şu donanımı ya akşam akşam --------------- Ekleme --------------- iyiyim ardile sen?
PhyscoDevil Üye !!Burak!!' Alıntı: staj çalıstıgım parayla topladım bilgisayarımı suanki ekran kartımda o ali yandı aynısından aldım bida adamlar tam kalite yapmıslar ya Genişletmek için tıkla ... bnm pc core2duo 2.2ghz 800mhz asus eah2600 512 mb 128b 2gb rm 500 hdd
!!Burak!!' Alıntı: staj çalıstıgım parayla topladım bilgisayarımı suanki ekran kartımda o ali yandı aynısından aldım bida adamlar tam kalite yapmıslar ya Genişletmek için tıkla ... bnm pc core2duo 2.2ghz 800mhz asus eah2600 512 mb 128b 2gb rm 500 hdd
Burak Üye greenmile' Alıntı: olum bişey olmaz o karta baştan niye söylemiyosunda yoruyosun :d Genişletmek için tıkla ...
greenmile' Alıntı: olum bişey olmaz o karta baştan niye söylemiyosunda yoruyosun :d Genişletmek için tıkla ...
PhyscoDevil Üye !!Burak!!' Alıntı: 4 çekirdek turbo işlemcim var gel kapıstıralım ali Genişletmek için tıkla ... millette para bol iste sende o pc varda neden kullanmıon ki senn yerinde olsam nasıl cod4 oynarim bilinmi
!!Burak!!' Alıntı: 4 çekirdek turbo işlemcim var gel kapıstıralım ali Genişletmek için tıkla ... millette para bol iste sende o pc varda neden kullanmıon ki senn yerinde olsam nasıl cod4 oynarim bilinmi
greenmile Üye PhyscoDevil' Alıntı: ekran kartında kırmızı ısık yanıo fan yavas dönüo neden ki? Genişletmek için tıkla ... ekran kartı yetmiyor dikkat et
PhyscoDevil' Alıntı: ekran kartında kırmızı ısık yanıo fan yavas dönüo neden ki? Genişletmek için tıkla ... ekran kartı yetmiyor dikkat et
PhyscoDevil Üye Mert' Alıntı: Intel(R) Celeron(R) CPU 200 GHz 2.66 Ghz, 224 MB RAM yazıyor benim pc de. Kötü galiba Genişletmek için tıkla ... mario çalistirabiliormu
Mert' Alıntı: Intel(R) Celeron(R) CPU 200 GHz 2.66 Ghz, 224 MB RAM yazıyor benim pc de. Kötü galiba Genişletmek için tıkla ... mario çalistirabiliormu
PhyscoDevil Üye greenmile' Alıntı: ekran kartı yetmiyor dikkat et Genişletmek için tıkla ... kapayim bari pc i