minoo Üye 2010-2011 GEOMETRİ DERSİ 1.DÖNEM,1.SINAV soru 1:deftere yazdırdıklarımı aynen geçiriniz (100 puan)
Toffee Üye bizim geometrici bize soruyordu 'ne sorayım sınavda? sorucak br şey de yok ki..' diye --------------- Ekleme --------------- geçen sene ilk dönem geometri 4 ikinci dönem 1
bizim geometrici bize soruyordu 'ne sorayım sınavda? sorucak br şey de yok ki..' diye --------------- Ekleme --------------- geçen sene ilk dönem geometri 4 ikinci dönem 1
PhyscoDevil Üye Revengeful' Alıntı: Geometri mı bayılırım Özellikle katı cisimler konusu var prizma vs. Süper ya Genişletmek için tıkla ... 2010-2011 GEOMETRİ DERSİ 1.DÖNEM,1.SINAV soru 1:deftere yazdırdıklarımı aynen geçiriniz? (100 puan) Genişletmek için tıkla ... böyle sorar bencede baska bisi yapacak sansi yok
Revengeful' Alıntı: Geometri mı bayılırım Özellikle katı cisimler konusu var prizma vs. Süper ya Genişletmek için tıkla ... 2010-2011 GEOMETRİ DERSİ 1.DÖNEM,1.SINAV soru 1:deftere yazdırdıklarımı aynen geçiriniz? (100 puan) Genişletmek için tıkla ... böyle sorar bencede baska bisi yapacak sansi yok
PhyscoDevil Üye minoo' Alıntı: gidemiyorum Genişletmek için tıkla ... benmde aklımdan drs calısmak geciyordu buraya girdim attım hemen kitabı
minoo' Alıntı: gidemiyorum Genişletmek için tıkla ... benmde aklımdan drs calısmak geciyordu buraya girdim attım hemen kitabı
PhyscoDevil Üye minoo' Alıntı: bir de benim bitirmem gereken kitap var vizede sorumluyuz da azıcık Genişletmek için tıkla ... kapat internetini calis
minoo' Alıntı: bir de benim bitirmem gereken kitap var vizede sorumluyuz da azıcık Genişletmek için tıkla ... kapat internetini calis
minoo Üye sınavda ne yapacağım o zaman? ya cidden tamamen çıkıyorum ben.çok işim var görüşmek üzere.. --------------- Ekleme --------------- PhyscoDevil' Alıntı: kapat internetini calis Genişletmek için tıkla ... aynen öyle yapacağım şimdi
sınavda ne yapacağım o zaman? ya cidden tamamen çıkıyorum ben.çok işim var görüşmek üzere.. --------------- Ekleme --------------- PhyscoDevil' Alıntı: kapat internetini calis Genişletmek için tıkla ... aynen öyle yapacağım şimdi
Toffee Üye PhyscoDevil' Alıntı: kapat internetini calis Genişletmek için tıkla ... demesi ve smiley yapması kolay sen bi yap istersen
PhyscoDevil' Alıntı: kapat internetini calis Genişletmek için tıkla ... demesi ve smiley yapması kolay sen bi yap istersen
PhyscoDevil Üye Mocojojo' Alıntı: demesi ve smiley yapması kolay sen bi yap istersen Genişletmek için tıkla ... bana bakma sen
Mocojojo' Alıntı: demesi ve smiley yapması kolay sen bi yap istersen Genişletmek için tıkla ... bana bakma sen
minoo Üye aynen --------------- Ekleme --------------- Mocojojo' Alıntı: kendinize iyi bakın .. iyi geceler sizlere.. Genişletmek için tıkla ... aha benden önce gidiyor pes yani iyi geceler canım :
aynen --------------- Ekleme --------------- Mocojojo' Alıntı: kendinize iyi bakın .. iyi geceler sizlere.. Genişletmek için tıkla ... aha benden önce gidiyor pes yani iyi geceler canım :