Perfect! Üye !!Burak!!' Alıntı: hosgeldin halil ege şivesi bayılırım bana egeli bir kız bulsana Genişletmek için tıkla ... bu yazdıkların delil olarak kullanılırsa karışmam --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Onun kendine Hayri yok Genişletmek için tıkla ...
!!Burak!!' Alıntı: hosgeldin halil ege şivesi bayılırım bana egeli bir kız bulsana Genişletmek için tıkla ... bu yazdıkların delil olarak kullanılırsa karışmam --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Onun kendine Hayri yok Genişletmek için tıkla ...
endometozon Üye halil09' Alıntı: eyiim abla sen nassın Genişletmek için tıkla ... ıym valla nasıl olayım
Perfect! Üye endometozon' Alıntı: ıym valla nasıl olayım Genişletmek için tıkla ... allah iyilik versin
Burak Üye halil09' Alıntı: bu yazdıkların delil olarak kullanılırsa karışmam Genişletmek için tıkla ... o sana anlattıgım iş olmazsa bulucaksın bana egeli bir kız
halil09' Alıntı: bu yazdıkların delil olarak kullanılırsa karışmam Genişletmek için tıkla ... o sana anlattıgım iş olmazsa bulucaksın bana egeli bir kız
Perfect! Üye !!Burak!!' Alıntı: o sana anlattıgım iş olmazsa bulucaksın bana egeli bir kız Genişletmek için tıkla ... sipariş almıyoruz
!!Burak!!' Alıntı: o sana anlattıgım iş olmazsa bulucaksın bana egeli bir kız Genişletmek için tıkla ... sipariş almıyoruz
Burak Üye halil09' Alıntı: sipariş almıyoruz Genişletmek için tıkla ... sen siparişi hazırlarsan ben gelip alırım
halil09' Alıntı: sipariş almıyoruz Genişletmek için tıkla ... sen siparişi hazırlarsan ben gelip alırım
Perfect! Üye !!Burak!!' Alıntı: sen siparişi hazırlarsan ben gelip alırım Genişletmek için tıkla ... kendi işimi çözemedim sen ne diyon sen gel ondan sonra buluruz --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: iyi geceler size iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
!!Burak!!' Alıntı: sen siparişi hazırlarsan ben gelip alırım Genişletmek için tıkla ... kendi işimi çözemedim sen ne diyon sen gel ondan sonra buluruz --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: iyi geceler size iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Revengeful Emekli Yönetici halil09' Alıntı: kendi işimi çözemedim sen ne diyon sen gel ondan sonra buluruz --------------- Ekleme --------------- iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Hacı ben sana helal sütü emmiş bır kız bulurum Benim başındaki manyagi sana yönlendireyim istermisin xd
halil09' Alıntı: kendi işimi çözemedim sen ne diyon sen gel ondan sonra buluruz --------------- Ekleme --------------- iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Hacı ben sana helal sütü emmiş bır kız bulurum Benim başındaki manyagi sana yönlendireyim istermisin xd
Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: Hacı ben sana helal sütü emmiş bır kız bulurum Benim başındaki manyagi sana yönlendireyim istermisin xd Genişletmek için tıkla ... yok sağol istemem...
Revengeful' Alıntı: Hacı ben sana helal sütü emmiş bır kız bulurum Benim başındaki manyagi sana yönlendireyim istermisin xd Genişletmek için tıkla ... yok sağol istemem...
Burak Üye halil09' Alıntı: kendi işimi çözemedim sen ne diyon sen gel ondan sonra buluruz Genişletmek için tıkla ... senin işe üzülüyorum ya bak gelirim
halil09' Alıntı: kendi işimi çözemedim sen ne diyon sen gel ondan sonra buluruz Genişletmek için tıkla ... senin işe üzülüyorum ya bak gelirim
Perfect! Üye !!Burak!!' Alıntı: senin işe üzülüyorum ya bak gelirim Genişletmek için tıkla ... gel herzaman kapım kapalı ama sen gelince zile bas açarım
!!Burak!!' Alıntı: senin işe üzülüyorum ya bak gelirim Genişletmek için tıkla ... gel herzaman kapım kapalı ama sen gelince zile bas açarım
Burak Üye halil09' Alıntı: gel herzaman kapım kapalı ama sen gelince zile bas açarım Genişletmek için tıkla ... gelince ben geliverdim halil diyem mi
halil09' Alıntı: gel herzaman kapım kapalı ama sen gelince zile bas açarım Genişletmek için tıkla ... gelince ben geliverdim halil diyem mi
Perfect! Üye !!Burak!!' Alıntı: gelince ben geliverdim halil diyem mi Genişletmek için tıkla ... deyivee gari
Burak Üye endometozon' Alıntı: bu aksam neden az kısıyız Genişletmek için tıkla ... ee abla iştemisin ? --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: deyivee gari Genişletmek için tıkla ...
endometozon' Alıntı: bu aksam neden az kısıyız Genişletmek için tıkla ... ee abla iştemisin ? --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: deyivee gari Genişletmek için tıkla ...
endometozon Üye !!Burak!!' Alıntı: ee abla iştemisin ? --------------- Ekleme --------------- Genişletmek için tıkla ... evet hastanedeyım calısıyorum
!!Burak!!' Alıntı: ee abla iştemisin ? --------------- Ekleme --------------- Genişletmek için tıkla ... evet hastanedeyım calısıyorum
Burak Üye halil09' Alıntı: ya ben geldim herkes gitti... ben gidiyorum. kendinize eyii bakıverin Genişletmek için tıkla ... yok yahu ne alakası var görüşürüz iyi aksamlar endometozon' Alıntı: evet hastanedeyım calısıyorum Genişletmek için tıkla ... işler nasıl
halil09' Alıntı: ya ben geldim herkes gitti... ben gidiyorum. kendinize eyii bakıverin Genişletmek için tıkla ... yok yahu ne alakası var görüşürüz iyi aksamlar endometozon' Alıntı: evet hastanedeyım calısıyorum Genişletmek için tıkla ... işler nasıl
endometozon Üye !!Burak!!' Alıntı: yok yahu ne alakası var görüşürüz iyi aksamlar işler nasıl Genişletmek için tıkla ... pek yok rahatım burda takılıyorum işte
!!Burak!!' Alıntı: yok yahu ne alakası var görüşürüz iyi aksamlar işler nasıl Genişletmek için tıkla ... pek yok rahatım burda takılıyorum işte