Praetor Emekli Yönetici Biz buralardayız tertip Her saat Yarın belli oluyor bizim durum net olarak, dua et benim için
Praetor Emekli Yönetici Yok ya Etme sen!.. Ters falan teper şimdi, başımıza iş almayalım durduk yerde
Praetor Emekli Yönetici Hee Yarın 8de dikilsek şubenin kapıya iyidir. Aşırı kuyruk olmaz herhalde, ay sonu değil... İyi geceler tertip İyi geceler Hüsoooo İyi geceler "artık okumuyom ben yaa"
Hee Yarın 8de dikilsek şubenin kapıya iyidir. Aşırı kuyruk olmaz herhalde, ay sonu değil... İyi geceler tertip İyi geceler Hüsoooo İyi geceler "artık okumuyom ben yaa"
haltie Üye farmville var mı ya hala hacı adam diyor ya öğrenciliğin bitti diye amma koyuyor hee sen uyu artık hadi askere gidip gitmeyeceği belli değil gelmiş asker adamla konuşuyor
farmville var mı ya hala hacı adam diyor ya öğrenciliğin bitti diye amma koyuyor hee sen uyu artık hadi askere gidip gitmeyeceği belli değil gelmiş asker adamla konuşuyor
Love Prince Üye Praetor' Alıntı: Hee Yarın 8de dikilsek şubenin kapıya iyidir. Aşırı kuyruk olmaz herhalde, ay sonu değil... İyi geceler tertip İyi geceler Hüsoooo İyi geceler "artık okumuyom ben yaa" Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ata h@lit' Alıntı: farmville var mı ya hala hacı adam diyor ya öğrenciliğin bitti diye amma koyuyor hee sen uyu artık hadi askere gidip gitmeyeceği belli değil gelmiş asker adamla konuşuyor Genişletmek için tıkla ... var hala
Praetor' Alıntı: Hee Yarın 8de dikilsek şubenin kapıya iyidir. Aşırı kuyruk olmaz herhalde, ay sonu değil... İyi geceler tertip İyi geceler Hüsoooo İyi geceler "artık okumuyom ben yaa" Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ata h@lit' Alıntı: farmville var mı ya hala hacı adam diyor ya öğrenciliğin bitti diye amma koyuyor hee sen uyu artık hadi askere gidip gitmeyeceği belli değil gelmiş asker adamla konuşuyor Genişletmek için tıkla ... var hala
minoo Üye Praetor' Alıntı: Minoo, dün gece rüyanda foruma bağlandın biliyor musun Genişletmek için tıkla ... anlayamadım?
Praetor' Alıntı: Minoo, dün gece rüyanda foruma bağlandın biliyor musun Genişletmek için tıkla ... anlayamadım?