Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Abla şarkı çok güzelmiş demin paylaştığın

s@hr@

Üye

sen alıştırdın beni bırakamıyorum

o zmn aynen devam...

Aman aman, gözünü seveyim sakın...
Zaten etiketlerden muzdaribiz, sonra ne hale geliriz

ben garanticiyim unuttun mu...2 forma üst üste giymiş olurum muhakkak öyle bi olasılıkta...

Gececilerde 1-2 gün geriye gitmen gerek Bir ufak atışma oldu...

kim kiminle nerede ne zaman... ??? kesin Enes vardır içinde..

Okumaya ve anlamaya çalışıyorum ama ortamı gerebilecek cümleler çıkarıldı yazıyor o dakikalarda atılan her mesajın altında ve anlamıyorum doğal olarak nolduğunu

Praetor

Emekli Yönetici
Kim kızdırdı benim abimi Allah sizi inandırsın yani o yok diye demiyorum en sevdiğim üyedir kendileri
Koptum ya
ben garanticiyim unuttun mu...2 forma üst üste giymiş olurum muhakkak öyle bi olasılıkta...

kim kiminle nerede ne zaman... ??? kesin Enes vardır içinde..
Doğru bak onu düşünmemiştim
Ama o zaman neden çıkarıp atmaktan çekinesin ki

Enes vardı evet. 1-2 gün geriye gidiverin canım siz de, her şeyi yönetimden beklemeyin
Alt tarafı 40-50 sayfa falandır

Praetor

Emekli Yönetici
Okumaya ve anlamaya çalışıyorum ama ortamı gerebilecek cümleler çıkarıldı yazıyor o dakikalarda atılan her mesajın altında ve anlamıyorum doğal olarak nolduğunu

Nadide ile olan ve benim de hatta forumdaki üyelerin %99.99'unun da bilmediği bir mesele yüzünden o ona çattı, Nadide cevap verdi, ortam gerildi, Enes uyarı yaptı, cevap verdi, Hasan geldi uyarı yaptı cevap verdi ve banladı kendini.
Al sana özet

Doğru bak onu düşünmemiştim
Ama o zaman neden çıkarıp atmaktan çekinesin ki

çekinmedim ki...sadece atamam dedim...pahalı ya ondan...

başka bişeye kızıp nadide den çıkarmıştır...oluyo bazen insana öyle..

Adam askerden gelmiş psikolojisi bozuktur doğal olarak.Kim üzdü benim abimi naaaaan

Praetor

Emekli Yönetici
Peki öyle olsun bakalım

Doğrudur, zaten ağır bir görevden gelmişti... Şaka bir yana üzüldüm gerçekten kendisini banlamasına... Doğru yaptığını düşünmüyorum, umarım süresi dolunca eski günlerini özlemiş olarak gelir aramıza. Onu sevmesek şafağını saymazdık

Haklısın.Sağlık olsun.Eminim ki bir anlık birşeydir