s@hr@ Üye minoo' Alıntı: benim anneannem abartı derecede Yalçın'ı izleyip bir de ağlıyor Genişletmek için tıkla ... ayyy bi de ağlıyor mu !!Burak!!' Alıntı: ben inanmıyorum yalcına gelenlerin gercekten dertleri olduguna Genişletmek için tıkla ... senaryoooo hepsi yalçın yazıyor onlar da oynuyor
minoo' Alıntı: benim anneannem abartı derecede Yalçın'ı izleyip bir de ağlıyor Genişletmek için tıkla ... ayyy bi de ağlıyor mu !!Burak!!' Alıntı: ben inanmıyorum yalcına gelenlerin gercekten dertleri olduguna Genişletmek için tıkla ... senaryoooo hepsi yalçın yazıyor onlar da oynuyor
minoo Üye sahra25' Alıntı: ayyy bi de ağlıyor mu senaryoooo hepsi yalçın yazıyor onlar da oynuyor Genişletmek için tıkla ... dur daha bitmedi teyzeme de zorla izletiyor.anneannem ağlıyoriteyzem umursamıyor.anneannem teyzeme diyor ki sen niye üzülmüyorsun
sahra25' Alıntı: ayyy bi de ağlıyor mu senaryoooo hepsi yalçın yazıyor onlar da oynuyor Genişletmek için tıkla ... dur daha bitmedi teyzeme de zorla izletiyor.anneannem ağlıyoriteyzem umursamıyor.anneannem teyzeme diyor ki sen niye üzülmüyorsun
s@hr@ Üye minoo' Alıntı: dur daha bitmedi teyzeme de zorla izletiyor.anneannem ağlıyoriteyzem umursamıyor.anneannem teyzeme diyor ki sen niye üzülmüyorsun Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- !!Burak!!' Alıntı: insanların psikolojisini bozuyor bu tür programlar özellikle yaslıların Genişletmek için tıkla ... Haklısın Burak yazık ya onlara herşeye inanıyorlar ...
minoo' Alıntı: dur daha bitmedi teyzeme de zorla izletiyor.anneannem ağlıyoriteyzem umursamıyor.anneannem teyzeme diyor ki sen niye üzülmüyorsun Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- !!Burak!!' Alıntı: insanların psikolojisini bozuyor bu tür programlar özellikle yaslıların Genişletmek için tıkla ... Haklısın Burak yazık ya onlara herşeye inanıyorlar ...
Burak Üye sahra25' Alıntı: Haklısın Burak yazık ya onlara herşeye inanıyorlar ... Genişletmek için tıkla ... evet.bir bahane uydurup para istiyorsun hemen inanıp veriyorlar
sahra25' Alıntı: Haklısın Burak yazık ya onlara herşeye inanıyorlar ... Genişletmek için tıkla ... evet.bir bahane uydurup para istiyorsun hemen inanıp veriyorlar
Burak Üye Praetor' Alıntı: İyi geceler MaxiCep... Genişletmek için tıkla ... ChavRash' Alıntı: İyi geceler cümleten. Genişletmek için tıkla ... devriye saati iyi geceler
Praetor' Alıntı: İyi geceler MaxiCep... Genişletmek için tıkla ... ChavRash' Alıntı: İyi geceler cümleten. Genişletmek için tıkla ... devriye saati iyi geceler
s@hr@ Üye Gidenlere iyi geceler !!Burak!!' Alıntı: evet.bir bahane uydurup para istiyorsun hemen inanıp veriyorlar Genişletmek için tıkla ... Buraaaakkk yaramazlık yok
Gidenlere iyi geceler !!Burak!!' Alıntı: evet.bir bahane uydurup para istiyorsun hemen inanıp veriyorlar Genişletmek için tıkla ... Buraaaakkk yaramazlık yok
s@hr@ Üye !!Burak!!' Alıntı: tamam Genişletmek için tıkla ... Afferim Hadi ben de yavaş yavaş kaçıyım İyi geceler kendinize iyi bakın
!!Burak!!' Alıntı: tamam Genişletmek için tıkla ... Afferim Hadi ben de yavaş yavaş kaçıyım İyi geceler kendinize iyi bakın