TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Ohoooo Praetor Gelmiş Sayfayı yenilemeyi bırakıp gelmene çok şaşırdım açıkçası Uykum kaçtı, haftada birkaç kere piyasa yapıyorum
Ohoooo Praetor Gelmiş Sayfayı yenilemeyi bırakıp gelmene çok şaşırdım açıkçası Uykum kaçtı, haftada birkaç kere piyasa yapıyorum
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici !!Burak!!' Alıntı: bu gece çok gergin geçti. mahmut abi ve hasan abi tartısmaya baslayınca kaçtım hemen Genişletmek için tıkla ... Tartışacak bir şey yoktu ki, açıkça belli olan yaptırım uygulandı ve yerindeydi karar ... Herkes ters gidiyor bana, anlamadım ki arkadaş
!!Burak!!' Alıntı: bu gece çok gergin geçti. mahmut abi ve hasan abi tartısmaya baslayınca kaçtım hemen Genişletmek için tıkla ... Tartışacak bir şey yoktu ki, açıkça belli olan yaptırım uygulandı ve yerindeydi karar ... Herkes ters gidiyor bana, anlamadım ki arkadaş
Love Prince Üye minoo' Alıntı: Hüseyiiiin Genişletmek için tıkla ... evet : o benim yasminoz' Alıntı: ya yemek deme yaa... Genişletmek için tıkla ... niye yaaa bu yemekler yenmezmi sahra25' Alıntı: Selamlar Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
minoo' Alıntı: Hüseyiiiin Genişletmek için tıkla ... evet : o benim yasminoz' Alıntı: ya yemek deme yaa... Genişletmek için tıkla ... niye yaaa bu yemekler yenmezmi sahra25' Alıntı: Selamlar Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin