Toffee Üye Minoo bna da ogret yanmis makarnayi, salcali makarna diye yedirdim mllete yaa.d ufaklik agladi ben bunu yemem diye
Minoo bna da ogret yanmis makarnayi, salcali makarna diye yedirdim mllete yaa.d ufaklik agladi ben bunu yemem diye
tksharmely Emekli Yönetici Ben olsam paralı öğretirdim Yemek yapmakta ne var yaa bi tutam tuz karabiber tamam
minoo Üye tksharmely' Alıntı: Ben olsam paralı öğretirdim Yemek yapmakta ne var yaa bi tutam tuz karabiber tamam Genişletmek için tıkla ... o kadar da basit demedik
tksharmely' Alıntı: Ben olsam paralı öğretirdim Yemek yapmakta ne var yaa bi tutam tuz karabiber tamam Genişletmek için tıkla ... o kadar da basit demedik
tksharmely Emekli Yönetici Anlarım ben konuşmalarından O da benim yeteneğim O kadar basit efendim nesi zor Zorlama bak avatarındaki ayı mı maymun mu neyse onu pişirip yerim
Anlarım ben konuşmalarından O da benim yeteneğim O kadar basit efendim nesi zor Zorlama bak avatarındaki ayı mı maymun mu neyse onu pişirip yerim
Love Prince Üye neyse bi yemek muhabbetinin sonuna geldik hüseyin kaçar herkese iyi geceler size iyi sohbetler
tksharmely Emekli Yönetici Love Prince' Alıntı: neyse bi yemek muhabbetinin sonuna geldik hüseyin kaçar herkese iyi geceler size iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler kardeşim
Love Prince' Alıntı: neyse bi yemek muhabbetinin sonuna geldik hüseyin kaçar herkese iyi geceler size iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler kardeşim
Toffee Üye Mahmut abi konu ac.d -konusmalarnzdan ksilik analzi yapilır.. ben knusmalarnzn yalancsyim- diye
minoo Üye ya neden herkes benim hayvanlarımı yeme derdinde Levent abi de takmış kedini pişireceğim deyip duruyor
ya neden herkes benim hayvanlarımı yeme derdinde Levent abi de takmış kedini pişireceğim deyip duruyor
tksharmely Emekli Yönetici Çok tatlı bakmış benim de tavşanım var aynı onun gibi tatlı Kıskandım şimdi senin ayını
tksharmely Emekli Yönetici Saol teşekkür ederim Arkadaşlar benden bu günlük bu kadar herkese iyi geceler. Tekrardan görüşene dek kendinize iyi bakın bye bye
Saol teşekkür ederim Arkadaşlar benden bu günlük bu kadar herkese iyi geceler. Tekrardan görüşene dek kendinize iyi bakın bye bye
Toffee Üye Pinar da -mesaj sayinizda kisilik analizi yapilır knusunu , huseyin abi de- telefn mdelinzdn kisilik analiz yapilir knuşunu açar. bende nicken analız yapicm --------------- Ekleme --------------- Gule gule abi.d
Pinar da -mesaj sayinizda kisilik analizi yapilır knusunu , huseyin abi de- telefn mdelinzdn kisilik analiz yapilir knuşunu açar. bende nicken analız yapicm --------------- Ekleme --------------- Gule gule abi.d
Toffee Üye Gdiyorum... gelirim yine ama .d --------------- Ekleme --------------- Benimkine bak.d esaretin bdeli filminin kapagiydi.d ne film ama uff.d
Gdiyorum... gelirim yine ama .d --------------- Ekleme --------------- Benimkine bak.d esaretin bdeli filminin kapagiydi.d ne film ama uff.d