TEKSİNSEN Üye !!burak!!' Alıntı: [ı][sıze=3]bilmemek ayıp değil [/sıze][/ı] --------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] --------------- [ı][sıze=3]hosgeldin abi[/sıze][/ı] Genişletmek için tıkla ... burak kardes guller ablanın sana slm mı var suan tlfda konusuyorum
!!burak!!' Alıntı: [ı][sıze=3]bilmemek ayıp değil [/sıze][/ı] --------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] --------------- [ı][sıze=3]hosgeldin abi[/sıze][/ı] Genişletmek için tıkla ... burak kardes guller ablanın sana slm mı var suan tlfda konusuyorum
Burak Üye TEKSİNSEN' Alıntı: burak kardes guller ablanın sana slm mı var suan tlfda konusuyorum Genişletmek için tıkla ... a.selam abi sende selam söyle.sms hakkı varmıymış bir sorarmısın
TEKSİNSEN' Alıntı: burak kardes guller ablanın sana slm mı var suan tlfda konusuyorum Genişletmek için tıkla ... a.selam abi sende selam söyle.sms hakkı varmıymış bir sorarmısın
TEKSİNSEN Üye !!burak!!' Alıntı: [ı][sıze=3]a.selam abi sende selam söyle.sms hakkı varmıymış bir sorarmısın [/sıze][/ı] Genişletmek için tıkla ... yok mus senı cok özlemıs kib dıyor
!!burak!!' Alıntı: [ı][sıze=3]a.selam abi sende selam söyle.sms hakkı varmıymış bir sorarmısın [/sıze][/ı] Genişletmek için tıkla ... yok mus senı cok özlemıs kib dıyor
Burak Üye TEKSİNSEN' Alıntı: yok mus senı cok özlemıs kib dıyor Genişletmek için tıkla ... yokmuymuş bende özledim oda kendisine iyi baksın. --------------- Ekleme --------------- PhyscoDevil' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... aliiii hosgeldin hacı
TEKSİNSEN' Alıntı: yok mus senı cok özlemıs kib dıyor Genişletmek için tıkla ... yokmuymuş bende özledim oda kendisine iyi baksın. --------------- Ekleme --------------- PhyscoDevil' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... aliiii hosgeldin hacı
TEKSİNSEN Üye !!burak!!' Alıntı: [ı][sıze=3]yokmuymuş [/sıze][/ı] [ı][sıze=3]bende özledim oda kendisine iyi baksın.[/sıze][/ı] --------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] --------------- [ı][sıze=3]aliiii hosgeldin hacı[/sıze][/ı] Genişletmek için tıkla ... neyse kardes sana ıyı aksamlar a.e.o.l
!!burak!!' Alıntı: [ı][sıze=3]yokmuymuş [/sıze][/ı] [ı][sıze=3]bende özledim oda kendisine iyi baksın.[/sıze][/ı] --------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] --------------- [ı][sıze=3]aliiii hosgeldin hacı[/sıze][/ı] Genişletmek için tıkla ... neyse kardes sana ıyı aksamlar a.e.o.l
Burak Üye PhyscoDevil' Alıntı: hoşbuldk nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyi sayılır,sen nasılsın ? TEKSİNSEN' Alıntı: neyse kardes sana ıyı aksamlar a.e.o.l Genişletmek için tıkla ... iyi geceler.
PhyscoDevil' Alıntı: hoşbuldk nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyi sayılır,sen nasılsın ? TEKSİNSEN' Alıntı: neyse kardes sana ıyı aksamlar a.e.o.l Genişletmek için tıkla ... iyi geceler.
PhyscoDevil Üye fena değil iste ee neler yapıorsun bakalm --------------- Ekleme --------------- hoşgeldin
Burak Üye Oguzc@N' Alıntı: slm Genişletmek için tıkla ... a.selam,hosgeldin PhyscoDevil' Alıntı: fena değil iste ee neler yapıorsun bakalm Genişletmek için tıkla ... napayım,okul-iş-ev arasında gidip geliyorum
Oguzc@N' Alıntı: slm Genişletmek için tıkla ... a.selam,hosgeldin PhyscoDevil' Alıntı: fena değil iste ee neler yapıorsun bakalm Genişletmek için tıkla ... napayım,okul-iş-ev arasında gidip geliyorum
PhyscoDevil Üye !!Burak!!' Alıntı: a.selam,hosgeldin napayım,okul-iş-ev arasında gidip geliyorum Genişletmek için tıkla ... dısarıda sürt biraz ya hep öyle hayat gecer mi? --------------- Ekleme --------------- hadi ben kacar
!!Burak!!' Alıntı: a.selam,hosgeldin napayım,okul-iş-ev arasında gidip geliyorum Genişletmek için tıkla ... dısarıda sürt biraz ya hep öyle hayat gecer mi? --------------- Ekleme --------------- hadi ben kacar
Burak Üye Mert' Alıntı: İyi geceler herkese Belki tekrar gelirim Genişletmek için tıkla ... iyi geceler.