Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

EroL

Emekli Yönetici
çok hareketlı hacı

tragedie

Emekli Yönetici
Selam Gençler

haltie

Üye
ooo kimler gelmiş

tragedie

Emekli Yönetici
Merhaba in Halit

haltie

Üye
ooo levo sende burdamıydın görmemişimselam kardeşim naber

tragedie

Emekli Yönetici

hoş buldum nbr hüseyin

ooo levo sende burdamıydın görmemişimselam kardeşim naber

TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ İÇ HİZMET YÖNETMELİĞİ

Madde 135 - Selâmlama, rütbe ve makam farkı olmıyarak her asker tarafından bütün bir ciddiyet ve hürmetle tam olarak yapılır. Selâmlamada hareketleri usulden aykırı yapmak, laubalilik göstermek, eli yarım ve ağır kaldırmak, sol eli cepte bulundurmak, sağ elde bir şey bulundurarak sol el ile selâmlamak, selâmlarken baş ve gözle başka tarafa bakmak yasaktır.

Madde 136 - Selâmlama her yerde ve her zaman yapılır, görmemek mazaret teşkil etmez.

Madde 137 - Selâmlama el ve baş ile (Gözler başla beraber), yalnız baş ile, kılıç, boru... ilâh. ile olur.
a. El ve baş ile selâmlama, baş açık değil iken ve sağ el boş iken yapılır. Yapılış tarzı şudur :
Üstü selâmlıyacak ast, dururken hazırol vaziyeti aldıktan sonra (Yürürken uygun adıma geçerek ve sol kolu sallamıyarak) başını selâmlıyacağı zata çevirmekle beraber sağ elini (Dört parmak bitişik, baş parmak bitişik, baş parmak ucu şahadet parmağın ikinci boğumu üzerine ve el hafifçe bükük avuç içi yere dönük ve cepheden görünmiyecek şekilde sağ kaşın hizasında şapkanın güneşliği kenarına gelecek surette sertçe kaldırır, göz selâmlanan zatın gözüne bakar, bakışta canlı ve tatlı olur. Ve omuz dirsek tabii vaziyette bulunur. El selâmlanan zatı geçince aynı sertlikle indirilir.
Üstler de astlarını ciddi bir vaziyette ve tam olarak selâmlarlar.

oku bunları

üstlerine Karşı görmedim mazeret olarak kabul edilmez ben ederimde

haltie

Üye
levo geç bu ayakları

bobo ne vurdu be

haltie

Üye
iyi geceler hüseyin

hacı yenebilirdikte yeniledebilirdik iki tane direkten döndü golü penaltıdan yedik bence penaltıyla alakası yok adam attı kendini.ayrca ilker yasini sevgiyle anıyorum o adama hala maç veriyorlar ilginç

tragedie

Emekli Yönetici
İlker Yasin tam bir trajedi ya

haltie

Üye
aynen öyle

ben kaçtım levent kardeşim iyi geceler

tragedie

Emekli Yönetici
bende Gitttim iyi geceler kardeşim