Perfect! Üye PhyscoDevil' Alıntı: 2 gündür bi sıkıntı var bende de nedeniini bilmiyorum kafamı hic bir şey dağıtmıyor Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum ki 2 tek at decem ama bende pek normal değilim ama idare ediyorum...
PhyscoDevil' Alıntı: 2 gündür bi sıkıntı var bende de nedeniini bilmiyorum kafamı hic bir şey dağıtmıyor Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum ki 2 tek at decem ama bende pek normal değilim ama idare ediyorum...
PhyscoDevil Üye halil09' Alıntı: bilmiyorum ki 2 tek at decem ama bende pek normal değilim ama idare ediyorum... Genişletmek için tıkla ... oda dagıtmaz ki baska bisi dicem onuda biraktim öff kafayı yicem ha
halil09' Alıntı: bilmiyorum ki 2 tek at decem ama bende pek normal değilim ama idare ediyorum... Genişletmek için tıkla ... oda dagıtmaz ki baska bisi dicem onuda biraktim öff kafayı yicem ha
Perfect! Üye PhyscoDevil' Alıntı: oda dagıtmaz ki baska bisi dicem onuda biraktim öff kafayı yicem ha Genişletmek için tıkla ... o şey neyse düşünmemeye çalış...
PhyscoDevil' Alıntı: oda dagıtmaz ki baska bisi dicem onuda biraktim öff kafayı yicem ha Genişletmek için tıkla ... o şey neyse düşünmemeye çalış...
PhyscoDevil Üye nedenini bende pek bilmiyorum aslında herşeyin stresi var üstümde icimden hic birsey yapmak gelmiyor