minoo Üye Revengeful' Alıntı: İyidir ya superim Sen nasılsın ? Muhasebede ilginç birsey olmuyormu Genişletmek için tıkla ... olmadı ya akıllandım artık hatta dün derste soru bile yaptım ödevi de yaptıım
Revengeful' Alıntı: İyidir ya superim Sen nasılsın ? Muhasebede ilginç birsey olmuyormu Genişletmek için tıkla ... olmadı ya akıllandım artık hatta dün derste soru bile yaptım ödevi de yaptıım
Revengeful Emekli Yönetici Heytt Bende tarihten 100 aldım 2 gün sonrada edebiyat var. Edebiyatım hiç iyi değil
Mert Üye Sağol bende iyiyim. E şey lise güzel geçiyor. Ne güzeli yaa Bi sınav listesi verdiler ocak ayında kafamı kaşımaya vakit bırakmadılar --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: oo kuzuum hoşgeldin ablası Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum Nasılsın Revengeful' Alıntı: Hep kuzulara öpücük var Genişletmek için tıkla ...
Sağol bende iyiyim. E şey lise güzel geçiyor. Ne güzeli yaa Bi sınav listesi verdiler ocak ayında kafamı kaşımaya vakit bırakmadılar --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: oo kuzuum hoşgeldin ablası Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum Nasılsın Revengeful' Alıntı: Hep kuzulara öpücük var Genişletmek için tıkla ...
Mert Üye Hoşgeldin Alperen abi Revengeful' Alıntı: Hosgeldin abi Ocaktami yuh .. Bizimkiler başladı bile Genişletmek için tıkla ... 9 unda başlıyor da en yoğun zaman ocak ayı. 5 güne 8 sınav. 8. sınıftayken böylemiydi?
Hoşgeldin Alperen abi Revengeful' Alıntı: Hosgeldin abi Ocaktami yuh .. Bizimkiler başladı bile Genişletmek için tıkla ... 9 unda başlıyor da en yoğun zaman ocak ayı. 5 güne 8 sınav. 8. sınıftayken böylemiydi?