Burak Üye endometozon' Alıntı: dudullu ya geldıgımde gorusuruz o zaman kardesım Genişletmek için tıkla ... dudullu yakın sayılır görüşürüz elbet. --------------- Ekleme --------------- TuRkiShCowboy' Alıntı: Aynen Ama ikimiz de erkek olduğumuz için sessiz olmasına gerek yok Genişletmek için tıkla ...
endometozon' Alıntı: dudullu ya geldıgımde gorusuruz o zaman kardesım Genişletmek için tıkla ... dudullu yakın sayılır görüşürüz elbet. --------------- Ekleme --------------- TuRkiShCowboy' Alıntı: Aynen Ama ikimiz de erkek olduğumuz için sessiz olmasına gerek yok Genişletmek için tıkla ...
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Varya kime yol sorduysam hepsi karsıdan geldim yabancıyım dedi sanki farklı iller gibi
endometozon Üye !!Burak!!' Alıntı: dudullu yakın sayılır görüşürüz elbet. --------------- Ekleme --------------- Genişletmek için tıkla ... gecen bayram dudullu daydım bu bayram ızın alabılırsen gelıcem
!!Burak!!' Alıntı: dudullu yakın sayılır görüşürüz elbet. --------------- Ekleme --------------- Genişletmek için tıkla ... gecen bayram dudullu daydım bu bayram ızın alabılırsen gelıcem
Burak Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Varya kime yol sorduysam hepsi karsıdan geldim yabancıyım dedi sanki farklı iller gibi Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- endometozon' Alıntı: gecen bayram dudullu daydım bu bayram ızın alabılırsen gelıcem Genişletmek için tıkla ... bayramda burda olursam bulusur,görüşürüz abla
TuRkiShCowboy' Alıntı: Varya kime yol sorduysam hepsi karsıdan geldim yabancıyım dedi sanki farklı iller gibi Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- endometozon' Alıntı: gecen bayram dudullu daydım bu bayram ızın alabılırsen gelıcem Genişletmek için tıkla ... bayramda burda olursam bulusur,görüşürüz abla
kol@j Üye zincirlerimi kırdım bu gece. kendimi nasıl hissediyorum siz tahmin edin. diyecem de siz yanlış anlayacaksınız. biraz işim varda ancak zaman buldum...
zincirlerimi kırdım bu gece. kendimi nasıl hissediyorum siz tahmin edin. diyecem de siz yanlış anlayacaksınız. biraz işim varda ancak zaman buldum...
endometozon Üye !!Burak!!' Alıntı: --------------- Ekleme --------------- bayramda burda olursam bulusur,görüşürüz abla Genişletmek için tıkla ... gelirsem ararım senı
!!Burak!!' Alıntı: --------------- Ekleme --------------- bayramda burda olursam bulusur,görüşürüz abla Genişletmek için tıkla ... gelirsem ararım senı
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Kapalı alanlarda lütfen daha hassas olalım Kendini zehirliyorsun bizim sucumuz neee
yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Kapalı alanlarda lütfen daha hassas olalım Kendini zehirliyorsun bizim sucumuz neee
TuMuBeMi Üye endometozon' Alıntı: amın k@laj abıyle ayrı takılıyorsunuz bu aksam Genişletmek için tıkla ... kol@j abin beni ihmal ediyo bu aralar kendi haline bıraktım bende
endometozon' Alıntı: amın k@laj abıyle ayrı takılıyorsunuz bu aksam Genişletmek için tıkla ... kol@j abin beni ihmal ediyo bu aralar kendi haline bıraktım bende
Love Prince Üye herkese selamlar sahra25' Alıntı: Selamlar herkese Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin nasılsın
Yasminozz Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Kapalı alanlarda lütfen daha hassas olalım Kendini zehirliyorsun bizim sucumuz neee Genişletmek için tıkla ... cezası neyse öderiz.. geçen gün karşılıklı aşkımızı ilan ettiğimize göre anca beraber kanca beraber yavrum... sahra25' Alıntı: Selamlar herkese Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam cnm... ne haber... ?? --------------- Ekleme --------------- Sen de hoşgeldin Hüseyin...
TuRkiShCowboy' Alıntı: Kapalı alanlarda lütfen daha hassas olalım Kendini zehirliyorsun bizim sucumuz neee Genişletmek için tıkla ... cezası neyse öderiz.. geçen gün karşılıklı aşkımızı ilan ettiğimize göre anca beraber kanca beraber yavrum... sahra25' Alıntı: Selamlar herkese Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam cnm... ne haber... ?? --------------- Ekleme --------------- Sen de hoşgeldin Hüseyin...
s@hr@ Üye yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... selam Yasmi sana eşlik ediyim yalnız kalma ... !!Burak!!' Alıntı: ben çıkıyorum iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler süt içmeyi unutma kol@j' Alıntı: zincirlerimi kırdım bu gece. kendimi nasıl hissediyorum siz tahmin edin. diyecem de siz yanlış anlayacaksınız. biraz işim varda ancak zaman buldum... Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin
yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... selam Yasmi sana eşlik ediyim yalnız kalma ... !!Burak!!' Alıntı: ben çıkıyorum iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler süt içmeyi unutma kol@j' Alıntı: zincirlerimi kırdım bu gece. kendimi nasıl hissediyorum siz tahmin edin. diyecem de siz yanlış anlayacaksınız. biraz işim varda ancak zaman buldum... Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin
Love Prince Üye yasminoz' Alıntı: Sen de hoşgeldin Hüseyin... Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk naber
kol@j Üye TuMuBeMi' Alıntı: kol@j abin beni ihmal ediyo bu aralar kendi haline bıraktım bende Genişletmek için tıkla ... Allah kuru iftiradan saklasın... hiç mi başka işim olmayacak benim.
TuMuBeMi' Alıntı: kol@j abin beni ihmal ediyo bu aralar kendi haline bıraktım bende Genişletmek için tıkla ... Allah kuru iftiradan saklasın... hiç mi başka işim olmayacak benim.
Yasminozz Üye Love Prince' Alıntı: hoşbulduk naber Genişletmek için tıkla ... ii vallaa nolsun...saat 1 ama ben gayet canlıyım...uyku fln kalmadı yani...
Love Prince' Alıntı: hoşbulduk naber Genişletmek için tıkla ... ii vallaa nolsun...saat 1 ama ben gayet canlıyım...uyku fln kalmadı yani...
TuMuBeMi Üye kol@j' Alıntı: zincirlerimi kırdım bu gece. kendimi nasıl hissediyorum siz tahmin edin. diyecem de siz yanlış anlayacaksınız. biraz işim varda ancak zaman buldum... Genişletmek için tıkla ... naptın bakalım gene uzağımdasın diye dağıtma fazla
kol@j' Alıntı: zincirlerimi kırdım bu gece. kendimi nasıl hissediyorum siz tahmin edin. diyecem de siz yanlış anlayacaksınız. biraz işim varda ancak zaman buldum... Genişletmek için tıkla ... naptın bakalım gene uzağımdasın diye dağıtma fazla