Burak Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Ooo tabi N73 de çok kral telefon ama Ram cok az ve joystick sorunu var onlar olmasa 1-2 sene daha giderim Genişletmek için tıkla ... benimkinde joystick filan yok rahatım
TuRkiShCowboy' Alıntı: Ooo tabi N73 de çok kral telefon ama Ram cok az ve joystick sorunu var onlar olmasa 1-2 sene daha giderim Genişletmek için tıkla ... benimkinde joystick filan yok rahatım
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Ona Music Edition attiğim günü dün gibi hatırlıyorum 2 saat uğraşmıştım Bunu mu yapacaktın bana hain telefon Neyse yahu Yarın 10 ders var Pfff
Ona Music Edition attiğim günü dün gibi hatırlıyorum 2 saat uğraşmıştım Bunu mu yapacaktın bana hain telefon Neyse yahu Yarın 10 ders var Pfff
Burak Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Ona Music Edition attiğim günü dün gibi hatırlıyorum 2 saat uğraşmıştım Bunu mu yapacaktın bana hain telefon Neyse yahu Yarın 10 ders var Pfff Genişletmek için tıkla ... üzülme bosver enes site hakkında'ya bir konu açtımda baksana bir 10 ders mi var iyimiş yine bugün sabah 8de gittim aksam 8de geldim uzadı baya ders
TuRkiShCowboy' Alıntı: Ona Music Edition attiğim günü dün gibi hatırlıyorum 2 saat uğraşmıştım Bunu mu yapacaktın bana hain telefon Neyse yahu Yarın 10 ders var Pfff Genişletmek için tıkla ... üzülme bosver enes site hakkında'ya bir konu açtımda baksana bir 10 ders mi var iyimiş yine bugün sabah 8de gittim aksam 8de geldim uzadı baya ders
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Bakarım Ya Necmi Bizim buraya gelecekmiş Beylikdüzü ne gelsene sen de Takılalım beraber tanısmış oluruz hem
Bakarım Ya Necmi Bizim buraya gelecekmiş Beylikdüzü ne gelsene sen de Takılalım beraber tanısmış oluruz hem
Burak Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Bakarım Ya Necmi Bizim buraya gelecekmiş Beylikdüzü ne gelsene sen de Takılalım beraber tanısmış oluruz hem Genişletmek için tıkla ... beylikdüzü çok ters ve çok uzak
TuRkiShCowboy' Alıntı: Bakarım Ya Necmi Bizim buraya gelecekmiş Beylikdüzü ne gelsene sen de Takılalım beraber tanısmış oluruz hem Genişletmek için tıkla ... beylikdüzü çok ters ve çok uzak
TuMuBeMi Üye !!Burak!!' Alıntı: hos geldin yenge Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk burak sağol --------------- Ekleme --------------- kol@j' Alıntı: hoşgeldin aşkım... Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk bitanem nassın bakalım görüşmeyeli
!!Burak!!' Alıntı: hos geldin yenge Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk burak sağol --------------- Ekleme --------------- kol@j' Alıntı: hoşgeldin aşkım... Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk bitanem nassın bakalım görüşmeyeli
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici !!Burak!!' Alıntı: beylikdüzü çok ters ve çok uzak Genişletmek için tıkla ... Tamam orta bir yer belirleyin Ben gelirim her türlü ama hafta içi olsun okulu asıp gelmek daha zevkli oluyo
!!Burak!!' Alıntı: beylikdüzü çok ters ve çok uzak Genişletmek için tıkla ... Tamam orta bir yer belirleyin Ben gelirim her türlü ama hafta içi olsun okulu asıp gelmek daha zevkli oluyo
Burak Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Tamam orta bir yer belirleyin Ben gelirim her türlü ama hafta içi olsun okulu asıp gelmek daha zevkli oluyo Genişletmek için tıkla ... iett sitesinden baktım sizin oraya gelmem için 2 otobüs değişirmem gerekiyor ve toplam 129 dk sürüyor
TuRkiShCowboy' Alıntı: Tamam orta bir yer belirleyin Ben gelirim her türlü ama hafta içi olsun okulu asıp gelmek daha zevkli oluyo Genişletmek için tıkla ... iett sitesinden baktım sizin oraya gelmem için 2 otobüs değişirmem gerekiyor ve toplam 129 dk sürüyor
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Sen nerdesin yahu İstabul yazıyor orda Bisikletle gelmicen otobüsle gelicen ona göre hesapla
TuMuBeMi Üye endometozon' Alıntı: hosbuldum nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyidir canım yorgun yanlız nekadar iyi olabilinirse işte --------------- Ekleme --------------- siz nasılsınız
endometozon' Alıntı: hosbuldum nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyidir canım yorgun yanlız nekadar iyi olabilinirse işte --------------- Ekleme --------------- siz nasılsınız
Burak Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Sen nerdesin yahu İstabul yazıyor orda Bisikletle gelmicen otobüsle gelicen ona göre hesapla Genişletmek için tıkla ... ümraniyedeyim
TuRkiShCowboy' Alıntı: Sen nerdesin yahu İstabul yazıyor orda Bisikletle gelmicen otobüsle gelicen ona göre hesapla Genişletmek için tıkla ... ümraniyedeyim
endometozon Üye TuMuBeMi' Alıntı: iyidir canım yorgun yanlız nekadar iyi olabilinirse işte --------------- Ekleme --------------- siz nasılsınız Genişletmek için tıkla ... eh ıyı dıyeyım ıyı olayım
TuMuBeMi' Alıntı: iyidir canım yorgun yanlız nekadar iyi olabilinirse işte --------------- Ekleme --------------- siz nasılsınız Genişletmek için tıkla ... eh ıyı dıyeyım ıyı olayım
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici !!Burak!!' Alıntı: ümraniyedeyim Genişletmek için tıkla ... Geçen ay gelmiştim Tepeüstü tarafına Sena nın okul ordaydı bi uğramıştım Güzel yerler hee
!!Burak!!' Alıntı: ümraniyedeyim Genişletmek için tıkla ... Geçen ay gelmiştim Tepeüstü tarafına Sena nın okul ordaydı bi uğramıştım Güzel yerler hee
Burak Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Geçen ay gelmiştim Tepeüstü tarafına Sena nın okul ordaydı bi uğramıştım Güzel yerler hee Genişletmek için tıkla ... sessiz sakin yerler buralar
TuRkiShCowboy' Alıntı: Geçen ay gelmiştim Tepeüstü tarafına Sena nın okul ordaydı bi uğramıştım Güzel yerler hee Genişletmek için tıkla ... sessiz sakin yerler buralar
endometozon Üye TuMuBeMi' Alıntı: allah daim etsin inş Genişletmek için tıkla ... amın k@laj abıyle ayrı takılıyorsunuz bu aksam --------------- Ekleme --------------- !!Burak!!' Alıntı: ümraniyedeyim Genişletmek için tıkla ... dudullu ya geldıgımde gorusuruz o zaman kardesım
TuMuBeMi' Alıntı: allah daim etsin inş Genişletmek için tıkla ... amın k@laj abıyle ayrı takılıyorsunuz bu aksam --------------- Ekleme --------------- !!Burak!!' Alıntı: ümraniyedeyim Genişletmek için tıkla ... dudullu ya geldıgımde gorusuruz o zaman kardesım
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici !!Burak!!' Alıntı: sessiz sakin yerler buralar Genişletmek için tıkla ... Aynen Ama ikimiz de erkek olduğumuz için sessiz olmasına gerek yok
!!Burak!!' Alıntı: sessiz sakin yerler buralar Genişletmek için tıkla ... Aynen Ama ikimiz de erkek olduğumuz için sessiz olmasına gerek yok