Tuba Üye minoo' Alıntı: aaayy çok yorgunum ben bi de 6da uyancam iyi geceler Mert sen vodafone oldun dmi Genişletmek için tıkla ... iyi geceler bebeğim
minoo' Alıntı: aaayy çok yorgunum ben bi de 6da uyancam iyi geceler Mert sen vodafone oldun dmi Genişletmek için tıkla ... iyi geceler bebeğim
Love Prince Üye RUMMAN' Alıntı: hoşbuldum Hüseyin idare eder çok şükür... sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... sağolasın bende eh işte ne var ne yok
RUMMAN' Alıntı: hoşbuldum Hüseyin idare eder çok şükür... sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... sağolasın bende eh işte ne var ne yok
Yasminozz Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Yasmi hoşgeldin canım Genişletmek için tıkla ... hoş gördük cnm...neye kızdın o kdr...
-YARINIYOK-' Alıntı: Yasmi hoşgeldin canım Genişletmek için tıkla ... hoş gördük cnm...neye kızdın o kdr...
Tuba Üye Love Prince' Alıntı: sağolasın bende eh işte ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... ne olsun işte hayat ben vakit oldukça nete takılıyorum hep film seyrederim senden ne haber
Love Prince' Alıntı: sağolasın bende eh işte ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... ne olsun işte hayat ben vakit oldukça nete takılıyorum hep film seyrederim senden ne haber
Love Prince Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Iyi geceler sena uyuyamiyorum ona kızdım yasmim Genişletmek için tıkla ... nasılsın nadide ALpeRenBuGRa' Alıntı: Selamun aleyküm gececileri... Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin RUMMAN' Alıntı: ne olsun işte hayat ben vakit oldukça nete takılıyorum hep film seyrederim senden ne haber Genişletmek için tıkla ... bende film izlemeyi düşünüyorum
-YARINIYOK-' Alıntı: Iyi geceler sena uyuyamiyorum ona kızdım yasmim Genişletmek için tıkla ... nasılsın nadide ALpeRenBuGRa' Alıntı: Selamun aleyküm gececileri... Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin RUMMAN' Alıntı: ne olsun işte hayat ben vakit oldukça nete takılıyorum hep film seyrederim senden ne haber Genişletmek için tıkla ... bende film izlemeyi düşünüyorum
Tuba Üye ALpeRenBuGRa' Alıntı: Selamun aleyküm gececileri... Genişletmek için tıkla ... A.selam hoşgeldiniz...
ALpeRenBuGRa' Alıntı: Selamun aleyküm gececileri... Genişletmek için tıkla ... A.selam hoşgeldiniz...
ALpeRenBuGRa Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Çok güzel bir şarkıdır. Gecenin bu saatlerinde loş ışıkta çok güzel gidiyor. Gececilere tavsiye ederim. (Anlamı daha da güzeldir!..)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Çok güzel bir şarkıdır. Gecenin bu saatlerinde loş ışıkta çok güzel gidiyor. Gececilere tavsiye ederim. (Anlamı daha da güzeldir!..)
Love Prince Üye ALpeRenBuGRa' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Çok güzel bir şarkıdır. Gecenin bu saatlerinde loş ışıkta çok güzel gidiyor. Gececilere tavsiye ederim. (Anlamı daha da güzeldir!..) Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
ALpeRenBuGRa' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Çok güzel bir şarkıdır. Gecenin bu saatlerinde loş ışıkta çok güzel gidiyor. Gececilere tavsiye ederim. (Anlamı daha da güzeldir!..) Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
ALpeRenBuGRa Üye Love Prince' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Eyvallah ne demek yılların eskimeyen şarkısı ve eskimeyecek gibi de....
Love Prince' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Eyvallah ne demek yılların eskimeyen şarkısı ve eskimeyecek gibi de....
Tuba Üye Love Prince' Alıntı: nasılsın nadide aleyküm selam hoşgeldin bende film izlemeyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... ne seyredeceksin ALpeRenBuGRa' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Çok güzel bir şarkıdır. Gecenin bu saatlerinde loş ışıkta çok güzel gidiyor. Gececilere tavsiye ederim. (Anlamı daha da güzeldir!..) Genişletmek için tıkla ... çok güzel şarkıdır epeydir dinlemiyordum çok güzeldir hatırlattığın için teşekkürler....
Love Prince' Alıntı: nasılsın nadide aleyküm selam hoşgeldin bende film izlemeyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... ne seyredeceksin ALpeRenBuGRa' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Çok güzel bir şarkıdır. Gecenin bu saatlerinde loş ışıkta çok güzel gidiyor. Gececilere tavsiye ederim. (Anlamı daha da güzeldir!..) Genişletmek için tıkla ... çok güzel şarkıdır epeydir dinlemiyordum çok güzeldir hatırlattığın için teşekkürler....
Love Prince Üye RUMMAN' Alıntı: ne seyredeceksin Genişletmek için tıkla ... daha karar veremedim piranha, salgın,cehennem otoyolu veya vurkaç bunlardan birisini izlemeyi düşünüyorum
RUMMAN' Alıntı: ne seyredeceksin Genişletmek için tıkla ... daha karar veremedim piranha, salgın,cehennem otoyolu veya vurkaç bunlardan birisini izlemeyi düşünüyorum
Yasminozz Üye --------------- Ekleme --------------- Love Prince' Alıntı: daha karar veremedim piranha, salgın,cehennem otoyolu veya vurkaç bunlardan birisini izlemeyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... salgın pek güzel deil...
--------------- Ekleme --------------- Love Prince' Alıntı: daha karar veremedim piranha, salgın,cehennem otoyolu veya vurkaç bunlardan birisini izlemeyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... salgın pek güzel deil...
ALpeRenBuGRa Üye RUMMAN' Alıntı: çok güzel şarkıdır epeydir dinlemiyordum çok güzeldir hatırlattığın için teşekkürler.... Genişletmek için tıkla ... Ne demek
RUMMAN' Alıntı: çok güzel şarkıdır epeydir dinlemiyordum çok güzeldir hatırlattığın için teşekkürler.... Genişletmek için tıkla ... Ne demek
Tuba Üye Love Prince' Alıntı: daha karar veremedim piranha, salgın,cehennem otoyolu veya vurkaç bunlardan birisini izlemeyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... dediğin salgın bu ise güzeldi
Love Prince' Alıntı: daha karar veremedim piranha, salgın,cehennem otoyolu veya vurkaç bunlardan birisini izlemeyi düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... dediğin salgın bu ise güzeldi