Tuba Üye Revengeful' Alıntı: Kulaklikla dinliyorum tabi Ama diğer odadan duyuluyo ses Genişletmek için tıkla ... Alemsin Mert kulaklarına yazık
Revengeful' Alıntı: Kulaklikla dinliyorum tabi Ama diğer odadan duyuluyo ses Genişletmek için tıkla ... Alemsin Mert kulaklarına yazık
Tuba Üye Revengeful' Alıntı: Çıkardım şimdi. Bır an sersemledim Genişletmek için tıkla ... Normaldir Mert o kadar ses hele bide metal yok iyi dayandın yine
Revengeful' Alıntı: Çıkardım şimdi. Bır an sersemledim Genişletmek için tıkla ... Normaldir Mert o kadar ses hele bide metal yok iyi dayandın yine
Tuba Üye Revengeful' Alıntı: Sadece 4 saat dnledim Genişletmek için tıkla ... sadece 4 saat yükses sesle mi yapamam valla
Revengeful' Alıntı: Sadece 4 saat dnledim Genişletmek için tıkla ... sadece 4 saat yükses sesle mi yapamam valla
Tuba Üye Revengeful' Alıntı: Sahra ve sen neden gizli takılıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Ablam niye gizli takılıyor bilmiyorum ben nerde olduğumu bilmeyin diye gizliyim
Revengeful' Alıntı: Sahra ve sen neden gizli takılıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Ablam niye gizli takılıyor bilmiyorum ben nerde olduğumu bilmeyin diye gizliyim
haltie Üye Love Prince' Alıntı: geldi geldi gececilerin müdavimi geldi Genişletmek için tıkla ... ben miyim o Mocojojo' Alıntı: Sanada iyi geceler halit nyse ben bi slm verip gdiyorum..(: Genişletmek için tıkla ...
Love Prince' Alıntı: geldi geldi gececilerin müdavimi geldi Genişletmek için tıkla ... ben miyim o Mocojojo' Alıntı: Sanada iyi geceler halit nyse ben bi slm verip gdiyorum..(: Genişletmek için tıkla ...