Mert Üye !!Burak!!' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... halil09' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Olayı bilmiyorum. İnşallah kötü bişeye sazan gibi atlamadım
!!Burak!!' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... halil09' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Olayı bilmiyorum. İnşallah kötü bişeye sazan gibi atlamadım
Revengeful Emekli Yönetici Mert' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Dehşet
Revengeful Emekli Yönetici Yok canım olurmu öyle şey, sarkı klibi altustu Sansurlude sanki belli olmuyo xd
PhyscoDevil Üye !!Burak!!' Alıntı: en iyisi türkçe müzik hem amerikalıların %33ü türkçe müzik seviyormuş Genişletmek için tıkla ... türk müzigindede pek emek yok hanii.hep stüdyo cıkması
!!Burak!!' Alıntı: en iyisi türkçe müzik hem amerikalıların %33ü türkçe müzik seviyormuş Genişletmek için tıkla ... türk müzigindede pek emek yok hanii.hep stüdyo cıkması
Burak Üye PhyscoDevil' Alıntı: türk müzigindede pek emek yok hanii.hep stüdyo cıkması Genişletmek için tıkla ... hiç değilse ne dediğini anlıyorsun.
PhyscoDevil' Alıntı: türk müzigindede pek emek yok hanii.hep stüdyo cıkması Genişletmek için tıkla ... hiç değilse ne dediğini anlıyorsun.